Comvita intenzivna vlažilna maska, 50 mL

Comvita intenzivna vlažilna maska je negovalna ter bogatejše teksture, ki vašo kožo še dodatno oskrbi z vsemi potrebnimi hranilnimi snovmi. Comvita intenzivna vlažilna maska je negovalna ter bogatejše teksture, ki vašo kožo še dodatno oskrbi z vsemi potrebnimi hranilnimi snovmi.
803332 21131

Ocene in mnenja

Opis

Comvita intenzivna vlažilna maska je negovalna ter bogatejše teksture, ki vašo kožo še dodatno oskrbi z vsemi potrebnimi hranilnimi snovmi.

Comvita intenzivna vlažilna maska vašo kožo obnovi ter ji podari prepotrebno vlago za njeno funkcioniranje. Po uporabi maske Comvita je koža obnovljena ter sveža.

Aktivne sestavine Comvita maske:
- Makadamija, karite, kivi, sodijev hialuronat - kompleks sestavin, ki kožo zaščiti ter jo obnavlja!
- Olivno olje - kožo obnavlja ter jo zaščiti pred nadaljnjim izhlapevanjem.
- Izvleček pohutukawe

Koristi uporabe Comvita maske:

Comvita maska je kombiacija skrbno izbranih sestavin - pravi naravni koktajl, ki kožo prenovi ter obnovi. Koža je po uporabi maske tonirana ter obnovljena in obogatena z vlago! Koža je ponovno zaščitena in zopet opravlja svojo funkcijo.

Navodila za uporabo Comvita maske:
Comvita masko nanesite na področje vratu in obraza - ko se vam zazdi, da je vaša koža pusta in potrebna obnove. Comvita masko uporabite vsaj dva krat na teden ali pa le po potrebi. Tretma nanesite na željeni predel kože in pustute vsaj 10 - 15 minut. V kolikor želite še večji efekt potem izdelek nanesite na kožo preko noči kot nanesete nočno kremo!

Izdelek Comvita maska uporabljajte sprva na manjšem predelu kožre ter jo stestirajte nato nanesite formulo na celotren predel. Po odprtju produkt hranite na hladnem in temnem prostoru.

O kolekciji Comvita za normalno do suho kožo

Kozmetični izdelki Comvita vsebujejo HUNI-XA Manuka med, ki upočasnjuje delovanje prostih radikalov ter upočasni staranje kože. Koža je z revolucionarnimi produkti Comvita zaščitena in obogatena s številnimi antioksidantnimi spojinami. Kožo Comita produkti intenzivno navlažijo, nežno pomirijo ter kožo negujejo. Izsušena koža tako ne bo več problem, koža je zaščitena, zopet mehka ter čvrsta in mladostno napeta.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Comvita Comvita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede