Comvita košarica za gospode

Comvita košarica za gospode vsebuje kar tri izdelke. Comvita košarica za gospode vsebuje kar tri izdelke.
18237 18237

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

V košarici se nahajajo:

• energijska tablica Boost
• Manuka med UMF10+ (250g)
• Manuka Honey and Olive Leaf Hot Drink
  z okusom ingverja in limone

Čisti novozelandski Manuka Med – UMF 5+. Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov.
Novozelandski Manuka med je zaradi svojih zdravilnih učinkov že dolgo zelo cenjen. Manuka med, ki ga pridobivajo samo iz Manuka grma, je priznan po celem svetu, zaradi svojih edinstvenih lastnosti.

Manuka med ima posebno UMF lastnost. UMF pomeni »Unique Manuka Factor«, standardizirana oznaka, ki meri protibakterijsko moč, ki je prisotna na različnih ravneh medu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

• Močno se zviša raven krvnega sladkorja, ki zagotovi zalogo energije za boj ali beg.

Manjša količina stresa nič ne škodi, saj pomaga pri doseganju ciljev in ohranjanju motivacije. Kadar pa se količina stresa zveča, je sposobnost spopadanja z nastalim položajem okrnjena. Manj kot petina ljudi je učinkovitih, kadar pride do kriznih dogodkov kot so požar in poplave.

ZAKAJ NAM STRES POVZROČA TELESNE TEŽAVE?

Življenje v 21. stoletju pomeni, daj e raven stresa, ki smo ji izpostavljeni, bistveno višja kot kadarkoli prej. Živimo namreč v družbi, obsedeni z uspehom, v kateri se tekmovalnosti in želji po uspehu ne moremo izogniti.

Stresu smo izpostavljeni, ker smo kot precej napredovali od časov, ko smo lahko težave reševali z bojem ali begom, kljub temu pa se naše telo ob stresu nanju pripravi s povečanim izločanjem adrenalina. Telo je nared, vendar nagon, ki nam narekuje, da se
s sovražnikom bodisi spopademo ali zbežimo, razumsko zatremo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Comvita Comvita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja