Comvita Manuka Honey eliksir za otroke, 200 mL

<p>Otro&scaron;ki Manuka Honey Elixir je posebej oblikovan za začasno sprostitev simptomov draženja grla (med in propolis obložita sluznico). Je odličnega okusa z aromo limone.</p>

Otroški Manuka Honey Elixir je posebej oblikovan za začasno sprostitev simptomov draženja grla (med in propolis obložita sluznico). Je odličnega okusa z aromo limone.

903353 18160

Ocene in mnenja

Opis

Otroški Manuka Honey Elixir je posebej oblikovan za začasno sprostitev simptomov draženja grla (med in propolis obložita sluznico). Je odličnega okusa z aromo limone.

Aktivne sestavine omogočajo, da je ta izdelek idealen za otroke, starejše od dveh let. Ne vsebuje umetnih sladil in konzervansov.

Priporočena dnevna količina in navodila za uporabo:

Otroci nad 2 letoma lahko zaužijejo 2 čajni žlički do štirikrat dnevno (40 ml). Pred uporabo dobro pretresite.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

PRVI KORAK: SPLOŠNI ZDRAVNIK ALI GINEKOLOG

Vsak šesti par se obrne na osebnega zdravnika ali ginekologa zaradi težav z zanositvijo. Zdravnik bo ocenil vase zdravstveno stanje in se pozanimal o vasili spolnih navadah. Žensko bo vprašal, ali ima redne menstrualne cikle. (če bodo potrebne nadaljnje preiskave, jo bo napotil na pregled k specialistu za zdravljenje neplodnosti.)

DRUGI KORAK: SPECIALIST

ZA ZDRAVLJENJE NEPLODNOSTI

Ženski bo naročil, naj vodi ovulacij ki koledarček z merjenjem telesne temperature. Ovulacijo lahko potrdijo tudi z določanjem hormonov v krvi. Tudi moški bo moral opraviti nekaj preiskav.

• Spremljanje ovulacije: Z vsakodnevnim merjenjem bazaine telesne temperature pri nekaj menstrualnih ciklihje mogoče na preprost način ugotoviti, ali je prišlo do ovulacije. Poleg tega lahko zdravnik 21. dan menstrualnega cikla oziroma i dni pred pričakovano menstruacij o določi tudi raven hormona progesterona. Visoka raven je znak, daje prišlo do ovulacije.

• Moški mora dati vzorec semena.

• (če je število semenčic v izlivu normalno, običajno pri ženskah poleg ultrazvočne preiskave rodil napravijo še laparoskopijo.)

Ko s preiskavami odkrijejo vzrok za neplodnost, vam bodo svetovali ustrezno zdravljenje.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Comvita Comvita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja