Comvita Manuka Honey Syrup sirup z okusom sleza (marshmallow), 100 mL

<p>Vsebuje ekstrakt navadnega sleza, ki pomaga pri suhem in dražečem ka&scaron;lju. <sub><em>(On hold Botanicals)</em></sub></p>

Vsebuje ekstrakt navadnega sleza, ki pomaga pri suhem in dražečem kašlju. (On hold Botanicals)

903876 18161

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Pomoč podpori za naravno dobro počutje.
Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov, umetnih barvil, arom in konzervansov.

Priporočena dnevna količina in navodila za uporabo:

Odrasli zaužijte eno čajno žličko (5 ml) trikrat dnevno.
Otroci nad 2 letoma lahko 1 čajno žličko (2,5 ml) trikrat dnevno. Pred uporabo dobro pretresite. V sirupu so lahko vidni delci rastlin.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Nosečnice in doječe matere naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Izdelek ni primeren za otroke pod 2 letoma starosti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

ISKANJE VZROKA

ZA NEPLODNOST PRI MOŠKEM OCENJEVANJE SEMENSKEGA IZLIVA

V laboratoriju bodo najprej pregledali semensko tekočino in ocenili število in gibljivost semenčic ter morebitne druge nepravilnosti, šele potem sledijo nadaljnje preiskave.

Poleg teh preiskav lahko napravijo tudi postkoitalni test, kjer nekaj ur po spolnem odnosu odvzamejo bris nožnice in materničnega vratu in ugotadjajo preživetje semenčic V primeru da semcnčice ne preživijo, to pomeni, da so v sluzi materničnega vratu prisotni dejavniki, ki ovirajo njihov prehod in jih uničujejo.V takšnih primerih se opravi osemenitev

ISKANJE VZROKA ZA NEPLODNOST PRI ŽENSKI LAPAROSKOPIJA

V splošni anesteziji bodo v trcbušno votlino skozi majhen rez uvedli tanek optični inštrument, s katerim bodo natančno pregledali organe v mali medenici in ocenili stanje rodil.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Comvita Comvita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov