x
Vse kategorije
Comvita Medihoney gel za rane, 25 g
Comvita Medihoney gel za rane, 25 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Comvita Medihoney gel za rane, 25 g

Proizvajalec: Comvita

Medihoney Antibacterial Wound Gel spodbuja nastanek novega tkiva in celjenje ran. Novo tkivo je zavarovano pred bolečimi poškodbami pri menjavi oblog.

Cena: 13,71 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
VsebujeManuka med
Tip izdelkagel

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

To je čebelji dar za opekline, ureznine, praske in odrgnine.
En izdelek, tri lastnosti:

• Čisti: naravno čisti rane pred bakterijami, mrtvo tkivo, umazanijo in smeti, ki jih preprosto vsrka v oblogo.
• ščiti: zmanjšuje tveganje za okužbo. Je naravna alternativa za celjenje ran.
• Vlaži: znižuje pH in vlaži kožo, kar pospešuje celjenje ran.

Medihoney Antibacterial Wound Gel zagotavlja naravno alternativo za celjenje ran in zaščito ter je zelo vsestranski za prvo pomoč. To je sterilen izdelek, ki vsebuje Medihoney med in vosek.

Medihoney Antibacterial Wound Gel spodbuja nastanek novega tkiva in regeneracijo ran. Novo tkivo je zavarovano pred bolečimi poškodbami pri menjavi oblog.

Medihoney Antibacterial Wound Gel čisti in ščiti rane pred bakterijami, zmanjšuje tveganje za okužbo.

Medihoney Antibacterial Wound Gel je primeren za uporabo na opeklinah, urezninah in odrgninah ter pri kirurških ranah. Prav tako se lahko uporablja v vseh fazah celjenja ran.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKŠNE SO POSLEDICE KLAMIDIJSKE OKUŽBE?

Klamidijska okužba ima lahko pri ženskah resne posledice. Pri približno tretjini neustrezno zdravljenih žensk se lahko razvije vnetje v mali medenici. Skoraj polovica vnetij v mali medenici se razvije zaradi klamidijske okužbe. Vsaka peta ženska z vnetjem v mali medenici lahko postane neplodna, pri vsaki deseti pa lahko po zanositvi pride do zunajmaternične nosečnosti. Okužba s klamidijo lahko namreč poškoduje jajcevoda, kar onemogoči normalno potovanje jajčne celice v maternico.

Zakaj imajo nekatere ženske hujše posledice zaradi klamidijske okužbe kot druge, ni znano. Opažajo pa, da so posledice običajno hujše pri okužbah v najstniških letih.

PRESEJALNI PREGLEDI

Glede na pogostnost klamidijske okužbe pri ženskah bi s presejalnimi pregledi lahko okužbo odkrili pravočasno, še preden povzroči trajno škodo. Zato so opravili več raziskav, ki so pokazale, daje pri mlajših ženskah med 18. in 34, letom starosti, ki so jim opravili presejalni pregled in zdravili okužbo, verjetnost vnetja v mali medenici za polovico nižja kot pri ženskah, ki tega pregleda niso opravile, Zato priporočajo, da ženske z nožničnim izcedkom opravijo preiskavo za klamidije. Glede na to, da je okužba pogosto brez simptomov, je preiskava priporočljiva tudi pri ženskah, ki pogosto menjajo spolne partnerje.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Članki

Spletne vsebine

Medihoney prva izbira za celjenje ran!

Medihoney izdelki so dokazano učinkoviti: • ustvarjajo antibakterijsko okolje, ki je učinkovito proti širokemu spektru bakterij, vključno s tistimi organizmi, ki so rezistentni na antibiotike. • hitro in učinkovito avtolitično čistijo fibrinske... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Comvita Medihoney Derma krema, 50 g

13,49 €

Comvita UMF 20+ Manuka med

123,47 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
VsebujeManuka med
Tip izdelkagel

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.