Comvita Natural Propolis zobni gel, 90 g

Zobni gel s propolisom, oljem čajevca in ksilitolom. Zobni gel s propolisom, oljem čajevca in ksilitolom.
903515 18175

Ocene in mnenja

Opis

Zobni gel s propolisom, oljem čajevca in ksilitolom.
100% naravne sestavine!

Ksilitol je naravna snov, ki jo najdemo v brezi in pomaga pri odstranjevanju zobnih oblog ob rednem umivanju zob. Propolis, ki ga proizvajajo čebele iz naravnih drevesnih smol, ima ugodne učinke na svežino ust, olje čajevca pa daje svežino vašemu dahu.

Ne vsebuje natrijevega lavril sulfata, fluorida, umetnih barvil in okusov, ostrih abrazivov in konzervansov.

Za najboljše rezultate umivajte zobe vsaj dvakrat na dan po obroku.
Propolis lahko povzroči hude alergijske reakcije. Če pride do draženja ali otekanja ust ali grla, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravstvenim osebjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Zajamejo predvsem mlajšo starostno skupino med 16. in 24. letom. Deloma to lahko pripišemo novejšim metodam za odkrivanje okužbe in vnetij osveščenosti ljudi o možnosti okužbe s klamidijo, kar vpliva na večje število presejalnih pregledov.

Približno 70 odstotkov žensk in vsaj 25 odstotkov moških pri okužbi s klamidijo nima nikakršnih težav, zato velik del okužb ostaja neprepoznan in nezdravljen. Okužba s klamidijo se pri ženskah lahko pokaže z izcedkom iz nožnice, s pekočimi bolečinami pri odvajanju seča, z močnejšimi menstrualnimi ali zunajcikličnimi krvavitvami, z bolečino v spodnjem delu trebuha ali z bolečino med spolnimi odnosi. Pri moških se okužba lahko pokaže z izcedkom iz penisa ali s pekočo bolečino pri odvajanju seča.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Comvita Comvita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja