Comvita Natural Whitening zobna pasta, 100 g

Whitening zobna pasta s čistim in prijetnim okusom je 100% naravna. Pomaga pri čiščenju in beljenju zob. <br> Whitening zobna pasta s čistim in prijetnim okusom je 100% naravna. Pomaga pri čiščenju in beljenju zob.
803910 18176

Ocene in mnenja

Opis

Whitening zobna pasta s čistim in prijetnim okusom je 100% naravna. Pomaga pri čiščenju in beljenju zob.

Ksilitol je naravna snov, ki jo najdemo v brezi in pomaga preprečevati nastajanje zobnih oblog in madežev. Soda bikarbona nežno polira in beli zobe, medtem ko esencialna olja zagotavljajo sveži dah.

Ne vsebuje natrijevega lavril sulfata, fluorida, umetnih barvil in okusov, ostrih abrazivov in konzervansov.

Za najboljše rezultate umivajte zobe vsaj dvakrat na dan po obroku.
Propolis lahko povzroči hude alergijske reakcije. Če pride do draženja ali otekanja ust ali grla, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravstvenim osebjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKO SE PRENAŠA?

Do prenosa klamidij običajno pride pri nožničnih ali analnih spolnih odnosih, redko pa pri oralnih spolnih odnosih, Okužba se lahko prenese tudi z matere na novorojenčka ob porodu. V takšnih primerih se običajno okužijo oči, možna je tudi pljučnica.

KAKO POTEKA OKUŽBA S KLAMIDIJO?

Klamidijska okužba lahko poškoduje jajcevoda, predvsem sluzničnc migetalke, pa tudi rcsaste izrastke, ki sodelujejo pri potovanju oplojene jajčnc celice do maternice. Posledično se oplojenajajčna celica lahko ugnezdi zunaj maternice, s tem pa pride do zunajmaternične nosečnosti. Vnetje lahko jajcevod tako poškoduje, da postane neprehoden. Zato vzporedno sporastom klamidijskih okužb opažajo tudi porast števila zunajmaterničnih nosečnosti.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Comvita Comvita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov