Comvita nežni čistilni losjon, 150 mL

Comvita nežni čistilni losjon je posebej oblikovan za nego suhe in normalne kože. Comvita nežni čistilni losjon je posebej oblikovan za nego suhe in normalne kože.
21072 21072

Ocene in mnenja

Opis

Comvita nežni čistilni losjon je posebej oblikovan za nego suhe in normalne kože. Tako kožo ustrezno ter zelo učinkovito očisti, deluje z dvojnim učinkom ter poveča dnevno navlaženost kože.

Comvita nežni čistilni losjon je kremaste teksture, ki ga uporabljajte predvsem za odstranjevanje ličil, odmrlih kožnih celic, ki se še niso odluščile ter za odstranjevanje drugih nečistoč.
Po uporabi losjona Comvita je koža zopet globinsko očiščena, sijoča ter vitalizirana. V vaši kože se počutite zopet dobro.

Aktivne sestavine izdelka Comvita:

- Olje makadamije - kožo zaščiti, da je izhlapevanje vlage zmanjšano.
- Izvleček iz skorje brazilskega drevesa, Ziziphus Joazeiro
- Kowhai ekstrakt

Koristi ob uporabi Comvita tonika

- Zagotavlja izjemne naravne čistilne lastnosti
- Neguje kožo ter ji daje občutek čistosti
- Pomirja in blaži

Navodila za uporabo Comvita tonika:

Izdelek Comvita zjutraj ali zvečer nežno vtrite v kožo  in sicer še pred nanosom tonika. PO vtiranju losjona le-tega izperite z vodo. Izdelek po uporabi shranite na hladnem in temnem.

O kolekciji Comvita za normalno do suho kožo

Kozmetični izdelki Comvita vsebujejo HUNI-XA Manuka med, ki upočasnjuje delovanje prostih radikalov ter upočasni staranje kože. Koža je z revolucionarnimi produkti Comvita zaščitena in obogatena s številnimi antioksidantnimi spojinami. Kožo Comita produkti intenzivno navlažijo, nežno pomirijo ter kožo negujejo. Izsušena koža tako ne bo več problem, koža je zaščitena, zopet mehka ter čvrsta in mladostno napeta.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Comvita Comvita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja