Comvita osvežilni tonik za uravnoteženo kožo, 150 mL

Osvežilni tonik je namenjen za uravnoteženost delovanja vaše kože. Osvežilni tonik je namenjen za uravnoteženost delovanja vaše kože.
21071 21071

Ocene in mnenja

Opis

Osvežilni tonik je namenjen za uravnoteženost delovanja vaše kože. Formula, ki vsebuje skrbno izbrane hladilne učinkovine naredi vašo kožo svežo ter obnovljeno.

Aktivne sestavine izdelka Comvita osvežilni tonik

Comvita osvežilni tonik  vsebuje Kowhai ekstrakt

Koristi uporabe tonika
Comvita tonik kožo pomirja ter blaži

Navodila za uporabo Comvita osvežilnega tonika

Osvežilni tonik  nanašajte zjutraj ali zvečer na način, da le-tega nežno razpršite na predhodno očiščeno kožo obraza in vratu. Nanos tonika predlagamo tudi čez dan, lahko tudi čez sama ličila - saj s tem poskrbite, da je vaša koža navlažena in zaščitena. Po odprtju izdelka Comvita shranjujte le-tega v hladnem prostoru.

O kolekciji Comvita za normalno do suho kožo

Kozmetični izdelki Comvita vsebujejo HUNI-XA Manuka med, ki upočasnjuje delovanje prostih radikalov ter upočasni staranje kože. Koža je z revolucionarnimi produkti Comvita zaščitena in obogatena s številnimi antioksidantnimi spojinami. Kožo Comita produkti intenzivno navlažijo, nežno pomirijo ter kožo negujejo. Izsušena koža tako ne bo več problem, koža je zaščitena, zopet mehka ter čvrsta in mladostno napeta.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Comvita Comvita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja