Comvita Propolis balzam za ustnice, 12 g

Propolis je znan kot "najboljša obramba narave". Čebele ga ustvarijo tako, da mešajo naravne drevesne sokove in smolo z encimi, uporabijo pa ga za zaščito panjev pred okužbami. Propolis se lahko uporablja tako za zunanjo kot za notranjo zaščito. Propolis je znan kot "najboljša obramba narave". Čebele ga ustvarijo tako, da mešajo naravne drevesne sokove in smolo z encimi, uporabijo pa ga za zaščito panjev pred okužbami. Propolis se lahko uporablja tako za zunanjo kot za notranjo zaščito.
804711 18163

Ocene in mnenja

Opis

Comvita balzam za ustnice z medom in vanilijo zaščiti ustnice pred izsušitvijo zaradi vpliva sonca. Propolis in čebelji voske sta sestavini tega balzama za ustnice, ki kožo ustnic zaščitita ter jo omehčata. Sestavini imata emolientno delovanje in zato posledično pripomoreta k regeneraciji ustnic.

Čebelji vosek ima to lastnost, da privlači vlago, ter jo "zaklene" v samo kožo. Propolis je močan zaščitni element, aj na površini ustvari tanko smolno plast in deluje zato zaščitno ter regenerativno.

• navlaži ustnice
• tvori zaščitno bariero in tako zaščiti
• pomirja

Vsebuje olja sončničnih semen, jojobo, karitejevo maslo, avokadovo olje, propolis in Manuka med. Comvita balzam za ustnice s propolisom je brez konzervansov.

Propolis lahko (sicer zelo redko) povzroči alergijsko reakcijo. Če pride do morebitnega draženja ali otekanja ust ali grla takoj prenehajte z uporabo.

Nanesite na ustnice po potrebi.Vaše ustnice vam bodo hvaležne.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKO JO ZDRAVIMO?

Čeprav morda komaj čakate, da zanositc, ho zdravljenje neplodnosti verjetno preizkušal» vašo potrpežljivost. Da si ne boste ustvarjali lažnih upov glede posamezne metode zdravljenja, se pogovorite z zdravnikom, kaj lahko od metode pričakujete in kako uspešna je.

Nekatere metode zdravljenja so precej zapletene in telesno naporne, S partnerjem morata biti drug drugemu v oporo. Lahko se posvetujete tudi s svetovalci, ki običajno sodelujejo z ambulantami za zdravljenje  neplodnosti.

ZDRAVILA ZA ZDRAVLJENJE NEPLODNOSTI

Prvi korak

Zdravila, ki spodbujajo ovulacijo, se uporabljajo za zdravljenje neplodnosti pri ženskah, ki so neplodne zaradi izostanka ovulacije.

• Najpogosteje uporahljajo zdravilo klomifen.

• Prednost klomifenaje, da ima malo resnejših stranskih ueinkov, Vecplodna nosečnost je redka, pojavlja se v 5 do 10 odstotkih, običajno gre za dvojčke, redkeje za trojčke.

• Klomifen zavira delovanje estrogena. zato lahko ovira zanositev, če ga ženska nejemlje pravilno.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Comvita Comvita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja