Comvita Propolis ekstrakt PFL15, 25 mL

<p>Comvita Propolis Extract je eden od najbolj priljubljenih izdelkov iz linije &raquo;Propolis&laquo;.</p>

Comvita Propolis Extract je eden od najbolj priljubljenih izdelkov iz linije »Propolis«.

512753 18166

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Comvita Propolis Extract je eden od najbolj priljubljenih izdelkov iz linije »Comvita Propolis«. Je nežen, topen v vodi in deluje blažilno. Idealen je za ljudi, ki želijo popolno korist propolisa brez dodanega alkohola.

Garantirana vsebnost flavonoidov.

Priporočena dnevna količina in navodila za uporabo:

Za podporo in zaščito vzemite dvakrat dnevno razredčite 1 ml izdelka z vodo in zaužijte. Za ustno higieno dvakrat dnevno zmešajte 0,5 ml izdelka z 10 ml vode. Z mešanico izpirajte usta ter jo izpljunite ali pogoltnite.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Nosečnice in doječe matere naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Izdelek ni primeren za otroke pod dvema letoma starosti. Propolis lahko povzroči hude alergijske reakcije. Če pride do draženja ali otekanja ust ali grla, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Propolis - najboljša obramba narave!

Propolis je znan kot "najboljša obramba narave". Čebele ga ustvarijo tako, da mešajo naravne drevesne sokove in smolo z encimi, uporabijo pa ga za zaščito panjev pred okužbami. Ti sokovi vsebujejo bioflavonoide....

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Poleg teh preiskav lahko napravijo tudi postkoitalni test, kjer nekaj ur po spolnem odnosu odvzamejo bris nožnice in maternirucga vratu in ugotavljajo preživetje sernenčic. V primeru da semenčicc ne preživijo, lo pomeni, da so v sluzi materničncga vratu prisotni dejavniki, ki ovirajo njihov prehod in jih uničujejo, V takšnih primerih se opravi osemenitev.

ISKANJE VZROKA ZA NEPLODNOST PRI ŽENSKI LAPAROSKOPIJA

V splošni ancstcziji bodo v trcbusno votlino skozi majhen rez uvedli tanek optični instrument, s katerim bodo natančno pregledali organe v mali medenici in ocenili stanje rodil.

HISTEROSALPINGOGRAFIJA

Histerosalpingografijaje diagnostirna metoda, pri kateri s pomočjo kontrastnega sredstva in rentgenskega slikanja prikažejo maternicno votlino in jajcevode. Z njo ocenijo, ali so jajcevodi prehodni.

Podobno preiskavo lahko napravijo tudi z ultrazvokom brez uporabe rentgenskih žarkov.

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Comvita Comvita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja