Comvita Propolis tablete PFL15, 100 tablet

<p>Garantirana vsebnost flavonoidov. </p>

Garantirana vsebnost flavonoidov.

903396 18165

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Comvita Propolis tablete PFL15 podpira nanešene predele, saj jih prevleče s tanko plastjo smol. Garantirana vsebnost flavonoidov.

Priporočena dnevna količina in navodila za uporabo:

Dvakrat dnevno vzemite dve tableti. Količino lahko povečate na štiri tablete dvakrat dnevno.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Nosečnice in doječe matere naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Propolis lahko povzroči hude alergijske reakcije. Če pride do draženja ali otekanja ust ali grla, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Propolis - najboljša obramba narave!

Propolis je znan kot "najboljša obramba narave". Čebele ga ustvarijo tako, da mešajo naravne drevesne sokove in smolo z encimi, uporabijo pa ga za zaščito panjev pred okužbami. Ti sokovi vsebujejo bioflavonoide....

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Darovanje semena

Najbolj primeren darovalec semena je seveda vaš partner. (če to ni mogoče, uporabijo seme drugih darovalcev. Najbolje je, če so darovalci semena plodni moški, ki že imajo otroke. Darovalec semena mora biti zdrav, polnoleten moški. Ne sme imeti kakršnegakoli resnejšega obolenja. V družini ne sme imeti nosilcev dedno prenosljivih bolezni.

Darovanje jajčnih celic

Darovalka mora hiti zdrava. Ne srne imeti kakršnegakoli resnejšega obolenja. V družini ne sme imeti nosilcev dedno prenosljivih bolezni.

Postopek darovanja jajcnih celieje veliko bolj zapleten kot pri moških. Trebaje spodbuditi delovanjcjajcnikov, tako da več jajčnih celic zori hkrati. Jajčne celice dobijo z igelno punkcijo. Zaradi zapletenosti postopka je treba večkrat obiskati zdravnika.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Comvita Comvita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja