Conceive Plus Ferility Support lubrikant za pomoč pri zanositvi, 75 mL

S pomočjo Conceive Plus lubrikanta za pomoč pri zanositvi ustvarite idealne pogoje za zanositev. S pomočjo Conceive Plus lubrikanta za pomoč pri zanositvi ustvarite idealne pogoje za zanositev.
423173 32859

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

S pomočjo Conceive Plus lubrikanta za pomoč pri zanositvi ustvarite idealne pogoje za zanositev.

Prednosti in lastnosti lubrikanta za pomoč pri zanositvi Conceive Plus

  • ustvari optimalno vaginalno okolje
  • primeren pH
  • varen za uporabo

Delovanje Conceive Plus lubrikant za pomoč pri zanositvi

Lubrikant za pomoč pri zanositvi je izdelan za pomoč parom pri naravni zanositvi. Vsebuje sestavine, ki niso nevarne za telo in ustvarja primerne pogoje za zanositev in naredi proces zanositve prijetnejši.

Conceive Plus lubrikant za pomoč pri zanositvi se spopade z najpogostejšimi težavami, s katerimi se srečujejo pari, ki si želijo ustvariti družino. V nožnici odpravlja suhost in ustvari ustrezen pH, ki ugodno vpliva na pretok sperme skozi nožnico.

Lubrikant Conceive Plus sperme ne ovira pri potovanju skozi nožnico, kar naredijo številna druga maziva. Conceive Plus namreč posnema naravne telesne tekočine in se pomeša z izločeno spermo ter tako pripomore k boljši gibljivosti spermijev.

Za učinkovito delovanje so zaslužni ioni magnezija in kalcija, ki pripomorejo k daljši življenjski dobi spermijev. Ti ioni so ključni za pomoč pri selitvi semenčic v jajčece. Izdelek je povsem varen za razvoj jajčnih celic in zarodkov. Ob uporabi ne boste začutili nikakršnega vaginalnega draženja.

Lubrikant za pomoč pri zanositvi je poseben pripravek z magnezijevimi ter kalcijevimi ioni, ki so prisotni ob oploditvi. Primeren je za vse pare, ki se trudijo z zanositvijo, a pri tem niso uspešni.

Uporaba lubrikanta

Pred spolnim odnosom nanesite lubrikant Conceive Plus na moški spolni ud. Svetujemo nanos količine, ki ustreza eni čajni žlički.

Sestavine INCI

DEIONIZED WATER, HYPROMELLOSE, SODIUM CLORIDE, GLYCEROL, SODIUM PHOSPHATE, DISODIUM PHOSPHATE, METHYLPARABEN, POTASSIUM CLORIDE, MAGNESIUM CHLORIDE, CALCIUM CLORIDE.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Conceive Plus Conceive Plus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja