Conceive Plus Fertility Support lubrikant za pomoč pri zanositvi v aplikatorju, 8x4 g

Conceive Plus lubrikant za pomoč pri zanositvi bo olajšal proces zanositve, ki ob uporabi lubrikanta tudi bolj prijeten. Conceive Plus lubrikant za pomoč pri zanositvi bo olajšal proces zanositve, ki ob uporabi lubrikanta tudi bolj prijeten.
423203 32858

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Conceive Plus lubrikant za pomoč pri zanositvi bo olajšal proces zanositve, ki ob uporabi lubrikanta tudi bolj prijeten.

Prednosti in lastnosti lubrikanta za pomoč pri zanositvi Conceive Plus

  • že napolnjen aplikator za uporabo
  • enostaven za uporabo
  • ustvari optimalno vaginalno okolje
  • primeren pH
  • varen za uporabo

Delovanje Conceive Plus lubrikant za pomoč pri zanositvi

Lubrikant za pomoč pri zanositvi je poseben pripravek z magnezijevimi ter kalcijevimi ioni, ki so prisotni ob oploditvi. Primeren je za vse pare, ki se trudijo z zanositvijo, a pri tem niso uspešni.

Aplikator je ergonomsko oblikovan in je zasnovan tako, da je preprost za uporabo in je njegova uporaba prijetna. Lubrikant ima optimalen pH za pretok sperme po nožnici. S primernim pH namreč poskrbi, da vaginalno okolje ni preveč kislo in ne more uničiti sperme. Hkrati lubrikant pripomore tudi k boljši vlažnosti nožnice, ki je pogosta težava za neuspele poskuse zanositve. S pomočjo Conceive Plus lubrikanza za pomoč pri zanositvi se podaljša sposobnost preživetja spermijev in njihove gibljivosti. Prav ti dve funkciji večina drugih maziv ovira.

Lubrikant Conceive Plus je primeren za nožnico in je ne draži ter ni toksičen. Proces zanositve bo lažji in prijetnejši s pomočjo Conceive Plus lubrikanta za pomoč pri zanositvi. Lubrikant je združljiv s spermo, jajčnimi celicami ter zarodki in ni nevaren za zdravje.

Uporaba lubrikanta Conceive Plus Fertility Support

Aplikator držite z ozkim koncem navzgor in zasukajte jeziček, da odprete embalažo. Ozek konec aplikatorja nežno vstavite globoko v nožnico in iztisnite 2-3x, da nanesete lubrikant. Svetujemo uporabo lubrikanta od 10 do 15 minut pred spolno aktivnostjo, da se vlaga razporedi po celotni nožnici.

Vsak aplikator je namenjen enkratni uporabi. Po odprtju ga ni mogoče ponovno uporabiti ali shraniti.

Sestavine INCI

DEIONIZED WATER, HYPROMELLOSE, SODIUM CLORIDE, GLYCEROL, SODIUM PHOSPHATE, DISODIUM PHOSPHATE, METHYLPARABEN, POTASSIUM CLORIDE, MAGNESIUM CHLORIDE, CALCIUM CLORIDE.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Conceive Plus Conceive Plus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja