Conceive plus podpora za moško plodnost, 60 kapsul

Prehransko dopolnilo za moške Conceive plus podpora za moško plodnost je primerno za vse moške, ki skupaj s partnerko načrtujejo naraščaj in bi želeli prispevati k dobremu telesnemu stanju. Prehransko dopolnilo za moške Conceive plus podpora za moško plodnost je primerno za vse moške, ki skupaj s partnerko načrtujejo naraščaj in bi želeli prispevati k dobremu telesnemu stanju.
32856 32856

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo za moške Conceive plus podpora za moško plodnost je primerno za vse moške, ki skupaj s partnerko načrtujejo naraščaj in bi želeli prispevati k dobremu telesnemu stanju.

Lastnosti prehranskega dopolnila za podporo plodnosti za ženske Conceive plus

  • izdelano za moške
  • vsebuje vitamine in minerale
  • enomesečna zaloga
  • primerno za vegetarijance
  • ne vsebuje glutena, jajc, soje
  • brez umetnih arom in konzervansov

Delovanje Conceive plus za moške za podporo plodnosti

Prehransko dopolnilo Conceive plus je zasnovano za moške, ki s svojo partnerko načrtujejo zanositev. Conceive plus podpora za moško plodnost vsebuje edinstveno kombinacijo vitaminov in mineralov, ki pomembno prispevajo k številnim telesnim funkcijam. Prehransko dopolnilo je izdelano za moške, ki želijo zagotoviti najboljše stanje telesa, predno se s partnerko odločijo za ustvarjanje družine. Posebna kombinacija vitaminov in mineralov prispeva k delovanju tistih telesnih funkcij, ki velikokrat niso v polni funkciji, ko se par odloči za naraščaj.

V prehranskem dopolnilu je tudi selen, ki prispeva k normalni spetmatogenezi. Cink, ki je tudi v prehranskem dopolnilu, prispeva k normalni plodnosti in razmnoževanju. Hkrati cink prispeva tudi k vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi. K delitvi celic prispevajo magnezij, folna kislina, železo, vitamin B12 in cink. Prehransko dopolnilo je obogateno z izvlečkom mace, ki vpliva na spolnost in plodnost ter prispeva k vzdržljivosti in vitalnosti (On Hold Botanicals). Prehranskemu dopolnilu je dodan še ekstrakt zelenega čaja.

Tabela sestavin prehranskega dodatka

Sestavina dopolnila količina na vnos % PDV
Vitamin A 120 mcg 111 %
Vitamin E 12 mg 80 %
Vitamin C 80 mg 89 %
Vitamin B2 8 mg 615 %
Vitamin B3 15 mg 94 %
Vitamin B6 1,4 mg 82 %
Folna kislina 400 mcg 100 %
Vitamin B12 6 mcg 250 %
Magnezij 56,25 mg 13 %
Železo 5 mg 28 %
Cink 15 mg 136 %
Selen 55 mcg 100 %
Izvleček mace 5/1 (korenina) 50 mg **
Izvleček zelenega čaja (listi) 100 mg **
L-Arginine, L-Carnitine 150 mg **

** predviden dnevni vnos ni določen

Jemanje prehranskega dopolnila

Priporočen dnevni vnos sta dve kapsuli.

Z jemanjem prehranskega dopolnila za moško plodnost pričnite 90 dni preden načrtujete zanositev z vašo partnerko. Vsakodnevno zaužijte dve kapsuli prehranskega dopolnila ob obroku.

Opozorilo:

Prehransko dopolnilo ni namenjeno zdravljenju ali preprečevanju bolezni.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Conceive Plus Conceive Plus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja