Conceive Plus za podporo ženske ovulacije, 120 kapsul

Conceive Plus za podporo ženske ovulacije je namenjen vsem predstavnicam nežnejšega spola, ki si želijo telo pripraviti na zanositev. Conceive Plus za podporo ženske ovulacije je namenjen vsem predstavnicam nežnejšega spola, ki si želijo telo pripraviti na zanositev.
423165 32857

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Conceive Plus za podporo ženske ovulacije je namenjen vsem predstavnicam nežnejšega spola, ki si želijo telo pripraviti na zanositev.

Prednosti Conceive Plus za podporo ovulacije pri ženskah

  • ustvarjeno z mislijo na ženske, ki želijo zanositi
  • vsebuje folno kislino
  • enomesečna zaloga
  • primerno za vegetarijance
  • ne vsebuje glutena, jajc, soje
  • brez umetnih arom in konzervansov

Delovanje prehranskega dopolnila za žensko ovulacijo Conceive Plus

Z mislijo na ženske in njihovo reproduktivno zdravje, je zasnovano prehransko dopolnilo Conceive plus za podporo ženske ovulacije. Priporočeno je za vse ženske, ki imajo kakršnekoli težave z menstrualnim ciklom, ovulacijo ali zanositvijo ter tudi za ženske, ki so popolnoma zdrave in želijo le pripraviti telo na zanositev.

V prehranskem dopolnilu Conceive Plus je folna kislina, ki se zelo pogosto priporoča ženskam, ki si želijo zanositi. Ob folni kislini se v prehranskem dopolnilu za podporo ženske ovulacije nahaja tudi koencim Q10 ter Myo-Inositol in D-Chiro-Inositol. Izvleček ingverja, ki je dodan prehranskemu dopolnilu Conceive Plus, prispeva k naravni obrambi oziroma delovanju imunskega sistema ob tem pa prispeva tudi na raven energije in stopnjo utrujenosti. Ingver je znan tudi kot antioksidant.

Z uživanjem Conceive Plus za podporo ženske ovulacije boste izbrali primerno prehransko dopolnilo za žensko telo, ki ga želite pripraviti na zanositev.

Tabela sestavin

Sestavina dopolnila količina na vnos % PDV
Folna kislina 100 mcg 25 %
Myo - Inositol 1950 mg **
D - Chiro - Inositol 50 mg **
CoQ10 50 mg **
Izvleček ingverja 15:1 (korenina) 50 mg **

** predviden dnevni vnos ni določen

Sestavine: Myo-Inositol, D-Chiro-Inositol, Folic acid (pteroylmonoglutamic acid), Ginger 15:1 (root) extract (5% ginsenosides), CoQ10 (Ubiquinon)

Jemanje prehranskega dopolnila

Predviden dnevni vnos so 4 kapsule.

Zaužijte dvakrat dnevno po dve kapsuli ali štirikrat na dan po eno kapsulo. Svetujemo vam, da kapsule zaužijete ob jedi. Obvezno jih vzemite z zadostno količino vode. Z uživanjem pričnite 90 dni pred načrtovano zanositvijo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Conceive Plus Conceive Plus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja