CondyCalm - sklepi, 15 tablet

CondyCalm je prva fito-kompleksna tableta, ki ublaži težave v sklepih (kolena, boki, komolci, ...), na naraven način. CondyCalm je prva fito-kompleksna tableta, ki ublaži težave v sklepih (kolena, boki, komolci, ...), na naraven način.
445797 5863

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

CondyCalm je prva fito-kompleksna tableta, ki ublaži težave v sklepih (kolena, boki, komolci, ...), na naraven način. 

Kako jemati dopolnilo?

Odmerite po 3 tablete na dan v enem odmerku/dan (5 dni zapored – intenzivni program). 

Tableto vzemite s kozarcem vode. 

TRADICIONALNO PRIZNANE LASTNOSTI SESTAVIN

Membrana jajčne lupine

Znano je, da so Samuraji že od nekdaj uporabljali jajčno lupin. V preteklih letih so raziskovalci ugotovili, kako ekstrahirati membrano, ki je prilepljena na jajčno lupino.

Membranski prah prihaja iz notranjih in zunanjih membran jajca, ki se nahaja med jajčnim beljakom in lupino. Sestavljajo ga kolagen, hondroitin sulfat, hialuronska kislina

in glukozamin. 

MYRILQ- izvleček mire

MyrLIQ je izvleček Commiphora myrrha. Za izdelke, sestavljene iz derivatov mirte, je znano, da imajo pomembne regenerativne lastnosti. 

BOSLIQ - izvleček bosvelije 

BosLIQ je izvleček Boswellia sacra. Smola tega drevesa se tradicionalno uporablja v ayurvedski medicini zaradi svojih revolucionarnih lastnosti. V tradicionalni kitajski medicini se uporablja za težave povezane s kostmi (On hold Botanicals)

Njeni učinki so predvsem posledica bosveličnih kislin (alfa BA, KBA, ABA, AKBA).

VRAŽJI KREMPELJ (Harpagophytum)

Harpagophytum se od dvajsetega stoletja dalje uporablja zaradi svojih značilnih učinkov. Učinki harpagophytuma so posledica harpagosidov 

KURKUMA

Kurkuma je že tisočletja v uporabi v ayurvedski medicini. Izvleček kurkume ima učinek na zdravje kosti in kostnega tkiva (On hold Botanicals)

REPINEC

Lastnost ekstrakta repinca je predvsem njegova visoka učinkovitost.  

Sestava na 3 tablete         

Membrana jajčne lupine

450 mg

MyrLIQ: izvleček mirte

50 mg

BosLIQ: izvleček bosvelije

50 mg

Izvleček vražjega kremplja

50 mg

Izvleček kurkume

36 mg

SESTAVINE: Polnilo: mikrokristalna celuloza; membrana jajčne lupine; sredstvo proti strjevanju: magnezijev karbonat, magnezijev stearat; izvleček mire; izvleček bosvelije; izvleček vražjega kremplja; izvleček kurkume; izvleček repinca

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Življenska energija - železo!

Danes uživamo hrano, ki je večinoma predelana, organsko pridelana in polna aditivov. Taka hrana ne le da povzroča poškodbe črevesne sluznice, ampak je tudi osiromašena s hranili, kar vodi...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Anevrizma aorte

Kaj povzroča nastanek anevrizme aorte?
Daleč najpogostejši razlog za nastanek anevrizme aorte je ateroskleroza. Slednja je dolgotrajen degenerativni proces v žilni steni, ki zato sčasoma postane manj odporna na pritiske. S staranjem se izgublja tudi elastičnost žilne stene in tako se verjetnost za nastanek anevrizme povečuje. Velik pomen v nastanku anevrizme aorte ima tudi kajenje. To neposredno poškoduje žilno steno, poleg tega pa tudi pospešuje proces ateroskleroze in zvišuje krvni tlak, ki je prav tako neodvisni dejavnik tveganja za nastanek anevrizme. Med dejavnike tveganja za nastanek anevrizme aorte sodijo tudi moški spol, pojavljanje anevrizem v družini in nekatere dedne bolezni (Marfanov in Ehlers-Danlosov sindrom).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: 3 Chenes Beaute 3 Chenes Beaute
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja