Conveen sprej za hitro čiščenje, 250 mL

Tekočina z milom za hitro čiščenje kože. Tekočina z milom za hitro čiščenje kože.
557269 637

Ocene in mnenja

Opis

Conveen EasiCleanse je alternativa milu in vodi. Vsebuje blage detergente in odstranjuje znoj, urin, blato in sledove Conveen barierne kreme zelo enostavno in učinkovito. Je nežen za kožo in ohranja njeno naravno vlažnost in pH

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

Koristne snovi v materinem mleku
Naredite za svojega otroka veliko dobrega tudi s svojo prehrano. Saj mu z mlekom ne dajete le negativno delujočih snovi, pač pa tudi pozitivne.

Proti napenjanju

Zelišča in začimbe, ki delujejo proti napenjanju in spodbujajo prebavo, pomagajo tudi vašemu otroku. Prav tako pa bo tudi za vas jed znosnejša. Učinkovite snovi imajo tudi medicinski učinek. Zaradi tega - tudi denimo - koromačeva semena in cimet - postanejo vprašljive. Ampak v vašem mleku koncentracija ne more biti nikoli tako visoka, da bi se morali bati posledic. Koprc, bazilika, krebuljica, koriandrovo zelenje, majaron in melisa, vsi delujejo proti napenjanju, bazilika in koprc pa celo spodbujata izločanje mleka. Med začimbami pa so takšni janež, koromač, kumina, laški kumin in tudi triplat. Na povečanje količine mleka ugodno vplivata sabljasti triplat oziroma grško seno in benediktinka, seveda v ustreznih količinah. Zelišči si lahko priskrbite v obliki prehranskih dodatkov ali kot čaj no mešanico.

Pomirjevalno

Sivka, melisa, pomaranče (grenke pomaranče v marmeladi in oranžat) in verbena (sporiš) vsebujejo pomirjevalne snovi, ki ne denejo dobro le vašim živcem, ampak pomirjajo tudi otroka. Zrna, predvsem ječmen in oves pa tudi riž, posredno delujejo na enak način.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Conveen Conveen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja