Coola Citrus Mimoza pršilo z ZF 30, 236 mL

Kozmetični izdelek Coola Citrus Mimoza je na voljo v obliki pršila. Njegova vsebina predstavlja skoraj 70 odstotkov ekoloških sestavin ter vsebuje prijeten naravni vonj. Kozmetični izdelek Coola Citrus Mimoza je na voljo v obliki pršila. Njegova vsebina predstavlja skoraj 70 odstotkov ekoloških sestavin ter vsebuje prijeten naravni vonj.
937045 14730

Ocene in mnenja

Opis

Kozmetični izdelek Coola Citrus Mimoza je na voljo v obliki pršila. Njegova vsebina predstavlja skoraj 70 odstotkov ekoloških sestavin ter vsebuje prijeten naravni vonj. 

Sprej uporabite tako da napršite le tega 15 minut pred izpostavljanjem v soncu. Transparentno pršilo z naravnim vonjem Citrus Mimoza naredi vašo kožo izredno vibrantno. Pršilo je okolju prijazen izdelek ter je izdelan v skladu s smernicami dobre proizvodne prakse.

Izdelek Coola Citrus Mimoza pršilo nudi visoko zaščito pred sončnimi žarki - to so predvsem uv žarki kamor spadajo uv-a in uv-b žarki.
Aerosol je obogaten tudi z močnimi  antioksidanti sestavinami med katere spadajo močni vitamini kot na primer vitamin C, ekstrakt kumarice, ekstrakt ali izvleček jagode ter olje malinovih semen. To olje ne vsebuje le bogatih vitaminov, pač pa tudi omega 3 in 6 maščobne kisline, ki veljajo za naravni zaščitni faktor pred uv žarčenjem.

Aroma Citrus in Mimoza

Čarobna aroma citrusov nudi popolno osvežitev, ki nam jo zagotavlja olje številnih kvalitetno pridobljenih citrusov. Citrusi nasploh izboljšujejo razpoloženje in koži nudijo edinstveno nego. Čudovita aroma citrusov v kombinaciji z aromo mimoze vpliva na kožo in njeno dobro razpoloženje. Kombinacija eteričnih olj različnih citrusov kožo pustijo svilnato mehko in izredno prijetno dišečo.

Mimoza ali srebrna akacija ko ji drugače rečemo je izredno zaželjena sestavina v parfumski in kozmetični industriji. To drevo, ki izvira iz avstralije je postalo simbol pomladi, znanilka ljubezni in oznanilka rimskih ženskih pravic.

Prijeten vonj mimoze se čudovito dopolnjuje z vonjem citrusov, saj razneži še tako zahtevno stranko.

Prednosti Coola Citrus Mimoza pršilo

  •  lahek nanos kozmetičnega izdelka
  • 70 procentov certificiranih sestavin
  • povsem naraven vonj
  • vodoodporna zaščita do 40 minut
  • zaščita pred uv žarki
  • na voljo v dveh velikostih -  malo in veliko

Kako izdelek uporabiti?

Pršilo pred uporabo dobro pretresite, da se bodo vse komponente dobro premešale. Pršilo nanesite 15 minut pred izpostavljanjem soncu, saj boste tako poskrbeli, da bo vaša koža intenzivno zaščitena.

Vsakič in vedno znova nanos ponovite še posebej po intenzivnem kopanju ali po potenju, saj se večino zaščitnega faktorja po določenem času odstrani. Izdelek ponovno nanesite tudi po intenzivnem brisanju z brisačo.

Posebno opozorilo: nikoli se ne izpostavljajte močnim sončnim žarkom med 12 in 16 uro popoldan, saj je takrat sončno obsevanje najmočnejše. Posledice prekomernega izpostavljanja sončnim žarkom so lahko dolgotrajne predvsem pa nepopravljive.

Kljub temu da se ne izpostavljate sončnim žarkom je nujno, da izdelek ponovno nanesete v roku dveh ur po prvem nanosu.

Kozmetični izdelek Coola vas bo navdušil s svojo močno zaščito, s svojo izrazito negovalno funkcijo, katere podlaga so omega 3 in 6 maščobne kisline, ki kožo intenzivno zaščitijo ter jo globinsko negujejo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

S kratkim vpogledom v možganske valove sem vas morda uspel prepričati, da je za učenje pomembna umirjena sproščenost, v kateri naj prevladujejo optimistično prepričanje, zaupanje in vera vase, ko se lotevamo katerih koli naporov - planinskega vzpona na visoko goro, branja zahtevnega učnega gradiva ali reševanja čustveno neprijetnih medsebojnih odnosov. V alfa stanju bo tudi vaš šolar pri učenju dosegel več kot z ustrahovanjem, vezanim na beta ritem, stres in strah, ter veliko več kot med blaženim dremežem pred knjigo v theta stanju. 
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Coola Coola
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov