Coola Classic krema za obraz brez vonja z ZF 30, 50 mL

<strong>Coola Classic krema za obraz brez vonja z ZF 30 je srednje zaščitni losjon za zaščito pred soncem. </strong> Coola Classic krema za obraz brez vonja z ZF 30 je srednje zaščitni losjon za zaščito pred soncem.
546186 17815

Ocene in mnenja

Opis

Coola Classic krema za obraz brez vonja z ZF 30 je srednje zaščitni losjon za zaščito pred soncem.

Visoka UVA/UVB zaščita. Zaščitni faktor ZF 30.

Navodila za uporabo Coola Classic kreme za obraz

Nanesite 15 minut pred izpostavljanjem soncu. Ponovno nanesite po 40 minutah kopanja, po potenju, takoj po brisanju z brisačo in vsaj vsaki 2 uri.

Opozorila ob uporabi Coola Classic kreme za obraz

Preprečite stik z očmi. Če se pojavijo neželeni učinki, prenehajte z uporabo izdelka. Obiščite zdravnika, če neželeni učinki ne izginejo. Hranite izven dosega otrok. Ne izpostavljajte se predolgo soncu, tudi kadar uporabljate izdelek za zaščito pred soncem. Dojenčkov in majhnih otroke ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi.

Preveliko izpostavljanje soncu lahko resno ogrozi vaše zdravje. Če zmanjšajte količino uporabe izdelka za zaščito pred soncem, se bo raven zaščite močno znižala. Samo za zunanjo uporabo. Uporabno najmanj do konca roka označenega na embalaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Novi načrti

Ko otroci zapustijo dom, se staršem pogosto zdi, da so odvečni. Kar seveda ni niti najmanj res. To je le čas, ko morajo starši poiskati novo vlogo zase. Kaj vas je torej zanimalo pred naraščajem? Poskusite v svoje življenje znova vnesti nekaj starih želja in interesov. Ko pride ustrezen čas in si lahko to tudi privoščite, je dobro, da preuredite otroške sobe v bolj praktičen in uporaben prostor. Tako boste preprečili napade melanholije, ki bi vas sicer zajeli ob vsakem vstopu v sobo. Na primer, če ste si vedno želeli slikati in imeti konjiček, lahko sinova soba postane slikarska delavnica. Prav tako si privoščite potovanje ali pa razmišljajte o selitvi v manjšo hišo, karkoli, da boste le še naprej zaposleni.

Imejte v mislih, da je lahko odnos z otrokom zdaj drugačen - to je priložnost, da se prelevite iz vloge starša in mladi odrasli osebi postanete dober prijatelj.

Ravnovesje med službo in življenjem

V prvem desetletju 21. stoletja vsekakor moramo poiskati ravnovesje med službo in družinskim življenjem. Skoraj vsi ljudje, ki delajo, moški in ženske, so zaskrbljeni zaradi prodiranja službe v njihov prosti čas. Nenehno se spopadajo s težavo, kako vključiti družino in prostočasne aktivnosti v poklicni delovni teden.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Coola Coola
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja