Coola Organic losjon za telo Plumeria z visoko zaščito ZF 30, 148 mL

Coola Organic losjon za telo Plumeria z visoko zaščito ZF 30 je intenzivni losjon za zaščito pred soncem. Coola Organic losjon za telo Plumeria z visoko zaščito ZF 30 je intenzivni losjon za zaščito pred soncem.
804100 17831

Ocene in mnenja

Opis

Coola Organic losjon za telo Plumeria z visoko zaščito ZF 30 je intenzivni losjon za zaščito pred soncem.

Visoka UVA/UVB zaščita. Zaščitni faktor ZF 30.

Navodila za uporabo Coola Organic losjona za telo Plumeria

Nanesite 15 minut pred izpostavljanjem soncu. Ponovno nanesite po 80 minutah kopanja, po potenju, takoj po brisanju z brisačo in vsaj vsaki 2 uri.

Opozorila ob uporabi Coola Organic losjona za telo Plumeria

Preprečite stik z očmi. Če se pojavijo neželeni učinki, prenehajte z uporabo izdelka. Obiščite zdravnika, če  neželeni učinki ne izginejo. Hranite izven dosega otrok. Ne ostanite predolgo na soncu, tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem. Dojenčke in majhne otroke ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi.

Prevelika izpostavljenost soncu lahko resno ogroža vaše zdravje. Če zmanjšajte količino uporabe izdelka za zaščito pred soncem, se bo raven zaščite močno znižala. Samo za zunanjo uporabo. Uporabno najmanj do konca roka označenega na embalaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Izboljšajte krvni obtok

Pomembno je, da skrbimo za noge in stopala, saj so, ko začne krvni obtok pešati, najprej na udaru naši udi. Dvigovanje nog (20 ponovitev). Držite noge naravnost, stopala in pete pa obmite navzgor ter privzdignite eno nogo za 45 stopinj. Pridržite jo v tem položaju in štejte do tri, nato pa jo počasi spustite na tla. Ponovi te vajo z drugo nogo.

Pretegovanje stopal (10-15 ponovitev). Potisnite stopala in prste čim bolj k sebi, nato pa jih usmerite še navzdol. Ponavljajte vajo v živah nem tempu. Kroženje s stopali (15 ponovitev). Stopala v gležnjih vrtite v eno smer.

Nato vajo ponovite še v drugo smer.

Prehrana za zdravje

Poskrbite, da bo vaša prehrana vsebovala dovolj sadja in zelenjave, vlaknin, ribjega olja in oreškov, stročnic ter česna. Sredozemska kuhinja je zelo primerna .

• Zmanjšajte količino nasičen ih maščob v prehrani. Večino živalskih maščob nadomestite z nenasičenimi rastlinskimi, na primer z lahko margarino, olivnim, žitnim, repičnim in sojinim oljem. Ne užijte več kot 7 g masla na dan in nikoli ne uporabljajte svinjske masti pri kuhanju.


Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Coola Coola
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja