Coola Kids mineralna zaščita za otroke brez vonja z ZF 50, 90 mL

<strong>Coola mineralna zaščita za otroke brez vonja z ZF 50, visoka zaščita pred soncem je intenzivno zaščitni losjon za zaščito pred soncem.</strong> Coola mineralna zaščita za otroke brez vonja z ZF 50, visoka zaščita pred soncem je intenzivno zaščitni losjon za zaščito pred soncem.
803626 17813

Ocene in mnenja

Opis

Coola mineralna zaščita za otroke brez vonja z ZF 50, visoka zaščita pred soncem je intenzivno zaščitni losjon za zaščito pred soncem.

Navodila za uporabo Coola Kids losjona

Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite 15 minut pred izpostavljanjem soncu. Ponovno nanesite po 80 minutah kopanja, po potenju, takoj po brisanju z brisačo in vsaj vsaki 2 uri.

Opozorila ob uporabi Coola Kids losjona

Preprečite stik z očmi. Če se pojavijo neželeni učinki, prenehajte z uporabo izdelka. Obiščite zdravnika, če  neželeni učinki ne izginejo. Hranite izven dosega otrok. Ne ostanite predolgo na soncu, tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem. Dojenčke in majhne otroke ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Prevelika izpostavljenost soncu lahko resno ogroža vaše zdravje.

Če zmanjšajte količino uporabe izdelka za zaščito pred soncem, se bo raven zaščite močno znižala. Samo za zunanjo uporabo. Uporabno najmanj do konca roka označenega na embalaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Sindrom praznega gnezda

Veliko žensk, z nekaj odstopanji, zatira lastne želje, nadarjenost in osebno rast ter vso svojo energijo usmeri v vzgojo otrok in skrb za družino, tako da se izražajo le prek aktivnosti in dosežkov drugih. Ko njihovi otroci zapustijo dom, lahko doživijo čustveno in duševno travmo, podobno izgubi ljubljene osebe.

Takšne ženske morajo poiskati nov smisel življenja, zato obdobje menopavze lahko pomeni čas velikih sprememb. Odvisnost namreč lahko prebudi otroka v nas. Če se boste še naprej pretirano vtikali v življenje svojih otrok, jim ne boste prav nič koristili, ampak boste zadovoljili le svoje: sebične potrebe. Seveda je· občutek potrtosti in izgube smisla povsem običaje:n. Velikokrat pomaga, če se o teh stvareh z nekom pogovorite, na primer s partnerjem ali pa prijateljem.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Coola Coola
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja