Coola matirna mineralna zaščita za obraz z ZF 30, 50 mL

<strong>Coola matirna mineralna zaščita za obraz z ZF 30 je intenzivni losjon za zaščito pred soncem. </strong> Coola matirna mineralna zaščita za obraz z ZF 30 je intenzivni losjon za zaščito pred soncem.
541320 17838

Ocene in mnenja

Opis

Coola matirna mineralna zaščita za obraz z ZF 30 je intenzivni losjon za zaščito pred soncem.

Navodila za uporabo Coola matirne mineralne zaščite

Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite 15 minut pred izpostavljanjem soncu. Ponovno nanesite po 40 minutah kopanja, po potenju, takoj po brisanju z brisačo in vsaj vsaki 2 uri.

Opozorila ob uporabi Coola matirne mineralne zaščite

Preprečite stik z očmi. Če se pojavijo neželeni učinki, prenehajte z uporabo izdelka. Obiščite zdravnika, če  neželeni učinki ne izginejo. Hranite izven dosega otrok. Ne ostanite predolgo na soncu, tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem. Dojenčke in majhne otroke ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Prevelika izpostavljenost soncu lahko resno ogroža vaše zdravje. Če zmanjšajte količino uporabe izdelka za zaščito pred soncem, se bo raven zaščite močno znižala.

Uporabno najmanj do konca roka označenega na embalaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Čeprav zaenkrat ne obstajajo dokazi, da bi nekatera živila povečala poželenje ali pa izboljšala spolni odnos, so nekateri mnenja, da imajo pomembno vlogo pri tem številni minerali.

Pri nizki ravni cinka je tudi raven histamina v krvi nizka in lahko se zgodi, da boste orgazem dosegli malce težje. Pomanjkanje cinka je pri ženskah precej pogosto, kajti večina ne uživa zadostne količine s cinkom bogate hrane, na primer rdečega mesa in polnozrnatih izdelkov - proces predelave zrn in žitaric namreč odstrani osemdeset odstotkov
cinka, ki je v njih. Nadomesti se lahko z uživanjem morskih dobrot, na primer školjk, ostrig, slanikov in sardin. Tudi semena in orehi so dober vir cinka. Poleg tega pri nastajanju histamina sodeluje tudi niacin, ki sodi v skupino B-vitaminov.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Coola Coola
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja