Coola mineralna matirana krema za obraz z ZF 30 in esenco kumare, 50 mL

Mineralna zaščitna krema je matirna zaščitna krema obogatena z minerali in antioksidanti. Krema učinkuje proti staranju, zgladi male gubice, prav tako pa doseže zaščito pred delovanjem uv-žarkov. Mineralna zaščitna krema je matirna zaščitna krema obogatena z minerali in antioksidanti. Krema učinkuje proti staranju, zgladi male gubice, prav tako pa doseže zaščito pred delovanjem uv-žarkov.
919250 12671

Ocene in mnenja

Opis

Mineralna zaščitna krema je matirna zaščitna krema obogatena z minerali in antioksidanti. Krema učinkuje proti staranju, zgladi male gubice, prav tako pa doseže zaščito pred delovanjem uv-žarkov.

Krema nudi vaši koži intenzivno zaščito z mineralnimi filtri, zaščitni faktor kreme 30 je izdelan v skladu z vrhunskimi standardi, formula pa je obogatena z antioksidanti, ki učinkujejo proti vsem znakom staranja. 

Krema ne nudi le zaščite proti UV sončni svetlobi, vendar učinkuje tudi z znakom, ki so posledica prekomernega obsevanja. Koža bo po nanosu kreme intenzivno zaščitena, ob enem zglajena, njena površina pa bo zopet gladka ter matirana na izgled. 

Intenzivno sončno obsevanje in nezaščitena površina kože povzroči hitrejše staranje kožnih celic, kar se navzven vidi kot nagubana in starikava koža. To je tudi vzrok, da je potrebno kožo pred sončenjem vedno dobro zaščititi. 

Formulacija kreme je prijetna, saj vsebuje aromo kumare, ki kožo intenzivno vlaži in regenerira; vsebuje tudi naravno šipkovo olje, ki je obogateno z askorbinsko kislino ali vitaminom C, ki velja kot močan in dobro poznan vodotopni antioksidant. 

Vsebuje tudi svetlinovo olje, ki poznano pomirja in regenerira površino kože. Koža je prav zaradi nanosa svetlinovega olja ščasoma izboljšana, miniaturne poškodbe pa odpravljene.

Laneno olje je obogateno z omega maščobnimi kislinami ter gama-linolensko kislino, ki prav tako kot svetlinovo olje podobno regenerira kožo ter jo popravi

Karitejevo maslo kožo intenzivno gladi pomirja ter regenerira. Struktura karitejevega masla odpravlja vse nepravilnosti kože, le-to pa nadalje zaščiti s tanko plastjo, ki onemogoča prekomerno izparevanje vlage.

Celotna mineralna krema deluje matirno, vsebuje le sestavine, ki so izredno tolerantne do kože, zato je krema primeren izdelek za občutljivo in mastno kožo. 

Prednosti kreme Coola

  • mineralne aktivne sestavine
  • osvežujoč vonj kumarice
  • izdelek primeren za normalno ali mastno kožo
  • vodoodpornost izdelka
  • naraven matirajoč učinek

Uporaba kreme z zaščitnim faktorjem 30

Pred uporabo kremo dobro pretresite, da se med seboj vse komponente dobro premešajo. Da bi bilo delovanje izdelka kar se da maksimalno nanesite kremo do 15 minut pred izpostavljanjem soncu. 

Kljub temu, da se morebiti ne izpostalvjate sončnim žarkom izdelek ponovno nanesite že po dveh urah od prvega nanosa.

Posebno opozorilo: nikoli se ne izpostavljajte močnim sončnim žarkom med 12 in 16 uro popoldan, saj je takrat sončno obsevanje najmočnejše. Posledice prekomernega izpostavljanja sončnim žarkom so lahko dolgotrajne predvsem pa nepopravljive.

Kljub temu da se ne izpostavljate sončnim žarkom je nujno, da izdelek ponovno nanesete v roku dveh ur po prvem nanosu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetje trebušne slinavke

Jesti zmerno in lahko hrano
Razlika med lahko in normalno prehrano tiči v pripravi in izbiri jedi. Tako se je treba izogibati vsemu, kar lahko izzove napenjanje: svež kruh ali koščičasto sadje, ostro začinjeno, močno na žaru ali v pečici pečeno mesu, ocvrte jedi. Mastne vrste mesa ali klobase naj se nadomesti s pusto teletino ali govedino, lahko prebavljive maščobe, kot sta maslo ali rastlinsko olje, pa so v majhnih količinah neškodljive.

Hrana je lažja, če se jo uživa v miru in se jo dobro prežveči.

Štiri do pet manjših ob rokov, razporejenih prek dneva, pomaga preprečiti bolečine po hranjenju.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Coola Coola
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov