Coola pršilo za učvrstitev ličil z ZF 30, 50 mL

<strong>Coola pršilo za učvrstitev ličil z ZF 30 je intenzivno zaščitni izdelek, ki je namenjen stabilizaciji ličil. </strong> Coola pršilo za učvrstitev ličil z ZF 30 je intenzivno zaščitni izdelek, ki je namenjen stabilizaciji ličil.
444677 17822

Ocene in mnenja

Opis

Coola pršilo za učvrstitev ličil z ZF 30 je intenzivno zaščitni izdelek, ki je namenjen stabilizaciji ličil.

Navodila za uporabo Coola pršila za učvrstitev ličil

Dobro pretresite pred uporabo. Nanesite 15 minut pred izpostavljanjem soncu. Popolnoma zaprite oči, enakomerno popršite po obrazu, tako da držite pršilo 25-30 cm od obraza.Ponovno nanesite po 40 minutah kopanja, po potenju, takoj po brisanju z brisačo in vsaj vsaki 2 uri.

Opozorila ob uporabi Coola pršila za učvrstitev ličil

Vnetljivo. Ne ostanite predolgo na soncu, tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem. Dojenčke in majhne otroke ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje.

Če zmanjšajte količino uporabe izdelka za zaščito pred soncem, se bo raven zaščite močno znižala.Vnetljiva tekočina in hlapi. Embalaža je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte embalaže, tudi ne po uporabi. Ne izpostavljajte embalaže neposredni sončni svetlobi. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 ° C. Samo za zunanjo uporabo. Uporabno najmanj do konca roka označenega na embalaži.

Priloge

Dodatni opis

 ZELO LAHKO VNETLJIV AEROSOL

 

Opozorilo

H229: Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju.

P102: Hraniti zunaj dosega otrok.

P210: Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano.

P211: Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga.

P251: Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna.

P410: Zaščititi pred sončno svetlobo.

P412: Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F.

 

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

60 let in več

Starostna skupina šestdeset let in več je v zahodnem svetu najštevilčnejša in raste z veliko hitrostjo. Ljudje šestdeset let nimajo več za visoko starost in prvič lahko trdimo, da proces staranja ni neizogiben. Razlog zanj ne tiči v napačni domnevi, da smo programirani za umiranje. Resnicaje drugje. Naša tkiva namreč kopičijo vrsto napak, ki nas prej ali slej uničijo. Zdaj ko razumemo proces staranja, lahko po naravni poti okrepimo popravljalni mehanizem v telesu in podaljšamo življenje. Vse več je dokazov, ki potrjujejo optimistično trditev, da lahko proces staranja nadzorujemo.

Najpomembnejša stebra dolgega življenja sta ustrezno prehranjevanje in redna aktivnost. Slednja je pomembnejša, saj poskrbi, da so možgani budni in živahni, poleg tega mišice, ki so v dobri formi, porabijo ogromno kalorij in preprečijo kopičenje odvečnih kilogramov. Še več, skrb za mišično formo je naravni zaviralec apetita, saj aktivne mišice »zahtevajo« zdrava hranila. Možgani to zahtevo razumejo kot ukaz, zato izbiramo zdrave obroke.

Zapomnite si - nikoli ni prepozno za spremembe; nikoli ni prepozno za nov začetek. Spremembe v življenjskem slogu imajo namreč takojšen učinek.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Coola Coola
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja