Cordyceps tekoči ekstrakt, 20 mL
Cordyceps tekoči ekstrakt, 20 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Cordyceps tekoči ekstrakt, 20 mL

Proizvajalec: Biomons
Cordyceps prehransko dopolnilo v kapljicah vsebuje učinkovine medicinske gobe Cordyceps sinensis. Priporoča se vsem, ki si želijo naravne obrambe.
Cena: 35,90 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, kapljice
Vsebujegobe

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Cordyceps prehransko dopolnilo v kapljicah vsebuje učinkovine medicinske gobe Cordyceps sinensis. Priporoča se vsem, ki si želijo naravne obrambe.

Prednosti prehranskega dopolnila

  • alkoholna raztopina
  • vsebuje medicinsko gobo
  • kapljice

Delovanje Cordyceps prehranskega dopolnila

Kitajska medicina pozna medicinske gobe Cordyceps že več kot 2000 let. V začetku so bile priljubljene zaradi visoke vsebnosti vlaknin. Cordyceps gobe so, če so pravilno pridobljene iz narave, povsem varne za uživanje. Najpogosteje rastejo na področjih Tibeta ter Nepala. Odlični pogoji za rast te medicinske gobe so na visokih nadmorskih višinah.

Ta učinkovita medicinska goba je v tem primeru dodana v prehransko dopolnilo v kapljicah Cordyceps. Gre za hidroglicerolno alkoholno raztopino, ki je primerna za vse tiste, ki bi želeli nekaj naravne obrambe za svoj mehanizem organizma.

Z uživanjem prehranskega dopolnila Cordyceps je povezanih več učinkovitih delovanj. Večina spoznanj je povezanih tudi z dognanji tradicionalne medicine. Glavne lastnosti naj bi bile adaptogenost, antioksidativnost, imunostimulativnost, antitumoralnost.

Sestavine

etilni alkohol, voda, stabilizator: glicerin, CORDYCEPS (Cordyceps sinensis (Berk.) Sacc.) plodišče-trosnjak 20%

Vsebnost rastlinskih delov v priporočeni dnevni dozi 30 kapljic: Cordyceps (trosnjak) 147,2 mg

Vsebnost v 20 ml: Alkohol 38% vol, Anhidrat 7,6 ml, Hidrat 20 ml

Glavne sestavine: Minerali (Ca, Mg, Fe, Na, K, Zn in drugi elementi v sledeh); vitamin (E, K, B1, B2, B12). Steroli: ergosterol (provitamin D2); vse esencialne aminokisline; nukleotidni analogi (kordicepin, kordicepinska kislina); encimi: SOD, citokrom P-450/P-450 reduktaza (NADPH-odvisna). Polisaharidi različnih vrst (CPS-1, Cordlan), galaktomanani. Iz Cordycepsa v svojem nespolnem stadiju, Tolypocladium inflatum, se izloči ciklosporin.

Jemanje prehranskega dopolnila

Priporočen dnevni odmerek je 30 kapljic.

Svetuje se dodajanje v vodo po 10 kapljic, trikrat dnevno.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, kapljice
Vsebujegobe

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.