Corega Comfort pričvrstilna krema za zobne proteze, 40 g

Corega Comfort pričvrstilna krema pomaga zagotoviti zaščitno celodnevno blažilno plast. Dlesni pomiri in ublaži pritisk drgnjenja in draženja, ki so posledice uporabe zobne proteze. Corega Comfort pričvrstilna krema pomaga zagotoviti zaščitno celodnevno blažilno plast. Dlesni pomiri in ublaži pritisk drgnjenja in draženja, ki so posledice uporabe zobne proteze.
28950 28950

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Corega Comfort –Ekstra udobje dlesni

Corega Comfort je pričvrstilna krema, ki nudi dodatno udobje in blaženje za utrujene in občutljive dlesni2. Krema, ki deluje z ADAPTAGRIP tehnologijo. Tehnologija ADAPTAGRIP vsebuje karbomer in karboksimetil celulozo, zato je Corega Comfort več kot le običajna pričvrstilna krema: Corega Comfort je hidroaktiven gel s takojšnjim delovanjem, ki pomaga zagotoviti zaščitno celodnevno blažilno plast. Dlesni pomiri in ublaži pritisk drgnjenja in draženja, ki so posledice uporabe zobne proteze. Corega Comfort prav tako nudi celodneven udoben oprijem.

1. 77% potrošnikov, ki so uporabili proizvod, je občutilo, da je proizvod omogoči dodatno udobje za njihove dlesni v primerjavi z neuporabo pričvrstilne kreme. V imenu GSK, je Ipsos v letu 2018 (18. oktober - 3. november), v Španiji, opravil 162 intervjujev z osebami, ki nosijo zobne proteze in niso v preteklem letu kupili pričvrstilne kreme za proteze

2. Proton Trade Selling Story p. 18-20

Navodila za uporabo/Priporočena uporaba Corega Comfort pričvrstilne kreme

Navodila za uporabo:
Ob prvikratni uporabi nanesite majhno količino kreme. Če je potrebno, lahko pozneje dodate nekoliko več kreme. Če uporabite preveč kreme, bo ta začela izhajati izpod proteze. Če se vseeno zgodi, da krema izhaja izpod proteze, ob naslednji uporabi zmanjšajte količino, ki jo nanašate. Morda bo potrebnih več poizkusov, preden boste ugotovili, koliko kreme potrebujete. Za dobro pričvrstitev kremo nanesite enkrat dnevno. Če potrebujete več nanosov na dan, se posvetujte z vašim zobozdravnikom.

Nanos:
1. Očistite in osušite zobno protezo.
2. Nanesite kremo v kratkih trakovih, kot prikazuje slika, vendar ne preblizu robov proteze.
3. Splaknite usta, preden vstavite protezo.
4. Protezo pritisnite na svoje mesto, pridržite in nato naredite ugriz za nekaj sekund za trdno pričvrstitev.

Odstranjevanje:
1. Usta poplaknite z vodo.
2. Z rahljanjem počasi odstranite zobno protezo.
3. S toplo vodo in mehko krtačko odstranite preostanek kreme s proteze in iz ust.
4. Za temeljito čiščenje zobne proteze vam priporočamo uporabo tablet za čiščenje COREGA®. Nato protezo dobro sperite z vodo.

Opozorila ob uporabi Corega Comfort pričvrstilne kreme

Opozorila in previdnostni ukrepi:
Shranjujte nedosegljivo otrokom! Določeni ljudje so lahko občutljivi za ali alergični na ta izdelek. V primeru alergijske reakcije ali težav takoj prenehajte z uporabo.
Ob uporabi v skladu z navodili lahko pride do zaužitja majhnih količin izdelka, kar ni škodljivo. Slabo prilegajoča se zobna proteza lahko škoduje vašemu zdravju. Redno obiskujte vašega zobozdravnika, da bi preverili, ali se vaša zobna proteza dobro prilega. Pokrov in nastavek naj bosta vedno suha, da preprečite zamašitev odprtine. Shranjujte na hladnem in suhem mestu.
Ne vsebuje cinka.

Sestavine Corega Comfort pričvrstilne kreme

cellulose gum, paraffinum liquidum, petrolatum, Carbomer, Silica, Cera Alba, Aroma, Limonene

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Corega Corega
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov