Corega Double Power tablete za čiščenje zobnih protez, 36 tabet

Tablete Double Power tablete za čiščenje odstranijo 99,99 % bakterij, ki povzročajo slab zadah, pomagajo odstraniti več madežev v le nekaj minutah ter zmanjšati kopičenje zobnih oblog. Tablete Double Power tablete za čiščenje odstranijo 99,99 % bakterij, ki povzročajo slab zadah, pomagajo odstraniti več madežev v le nekaj minutah ter zmanjšati kopičenje zobnih oblog.
441210 25708

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Tablete Double Power tablete za čiščenje odstranijo 99,99 % bakterij, ki povzročajo slab zadah, pomagajo odstraniti več madežev v le nekaj minutah ter zmanjšati kopičenje zobnih oblog. 

Corega Double Power- Hitro vrhunsko čiščenje za proteze
Nove tablete zagotavljajo hitro in vrhunsko čiščenje po zaslugi svoje formule, ki sprosti dvojno moč čiščenja v primerjavi s tabletami Corega Bio Formula. S tem uporabniku omogočimo boljše čiščenje tako, da je brez proteze čim manj časa.
Boljše čiščenje je povezano z povečanim beljenjem, ki odstrani 24% več madežev v 5 minutah v primerjavi z standardnimi tabletami Corega Bio Formula.
Odstranijo namreč 99,99% bakterij, ki povzročajo slab zadah in pomagajo odstraniti več madežev v le nekaj minutah ter zmanjšati kopičenje zobnih oblog.

Poleg vsega pa so še dovolj prijazne do zobne proteze, da jih lahko uporabljajo vsak dan.

1. v laboratorijskih testih
2. v primerjavi s tabletami Corega Bio Formula MFCs 51008/04838 –51009/04839 –51010/04840
3. ob uporabi v skladu z navodili

Navodila za uporabo/Priporočena uporaba Corega Double Power tablet

1. Eno tableto Corega dajte v dovolj zelo tople (ne vroče) vode, da prekrijete totalno ali delno zobno protezo ali snemni mostiček.
2. Pustite učinkovati 3-5 minut, nato zobno protezo oščetkajte z raztopino in mehko zobno ščetko.
3. Protezo temeljito izperite pod tekočo vodo. Preostalo raztopino zavrzite takoj po uporabi.

Opozorila ob uporabi Corega Double Power tablet


Tablet oz. raztopine ne dajajte v usta.
Ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino.
Čistilne raztopine ne pijte oz. je ne uporabljajte kot ustno vodo.
Po uporabi tablet ali raztopine se ne dotikajte ust ali oči.
POZORILO: Škodljivo pri zaužitju. Močno draži oči. Vsebuje encim. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Po uporabi si temeljito umijte roke. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo več minut. Odstranite kontaktne leče, če so prisotne in če jih je lahko odstraniti. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: posvetujte se z zdravnikom. Hraniti izven dosega otrok in tistih, ki lahko po naključju zaužijejo tableto ali raztopino. PRI ZAUŽITJU: Obrnite se na Center za zastrupitve ali na zdravnika. Če se pojavi draženje: prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Vsebino odvrzite med gospodinjske odpadke.

Sestavine Corega Double Power tablet

Sodium bicarbonate, Citric acid, Potassium caroate (Potassium monopersulfate), Sodium carbonate, Sodium carbonate peroxide, TAED, Sodium benzoate, PEG-180, Sodium lauryl sulfoacetate, PVP/VA Copolymer, Aroma, Subtilisin, CI 42090, CI 73015.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Corega Corega
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov