Corega Parts dvoslojne tablete za čiščenje, 30 tablet

Dvoslojne tablete za čiščenje delnih zobnih protez. Dvoslojne tablete za čiščenje delnih zobnih protez.
219459 1997

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Dvoslojne tablete za čiščenje delnih zobnih protez in ortodontskih zobnih aparatov.

Učinkovito odstranjujejo zobne obloge, hkrati pa ščitijo ohčutljive kovinske dele pred poškodbami. Specialna tormula pomaga odstranlti ostanke hrane in je učinkovita v boju z bakterijskimi zobnimi oblogami. Očisti tudi mesta, ki jih zobna krtačka ne doseže. Cistoča je še posebej pomembna na mestih kjer zobna proteza ali ortodontski aparat pride v siik z naravnimi zobmi, da se prepreči nastanek karijesa.

COREGA PARTS vsebuje aktivne substance, ki ščitijo kovinske dele pred poškodbami. Navodila za uporabo: Vsako jutro in večer potopite eno tableto v kozarec s toplo vodo. Takoj nato dajte protezo v kozarec tako, da jo voda popolnoma prekriva. Pustite učinkovati 10 - 15 minut.

Preden protezo vstavite, jo temeljito izperite pod tekočo mrzlo vodo. Opozorilo: Protezo ali ortodontski aparat temeljito izperite, preden ga vstavite v usta. Čistilne raztopine ne uporabljajte kot ustno vodo in je ne pijte. Tablete ne smete pogoltniti.

Tablete COREGA® PARTS niso za notranjo uporabo in jih ne smete zaužiti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Nato imamo druge, ki pravijo: Ne, lahko dam samo toliko, in nič več. Problematično postane šele, če se začne blagovna menjava: Zate sem storila to in to in zdaj moraš ti storiti to in to zame ali To si mi dolžan ... Ne vem, ali je za ženske težje, vendar vsekakor menim, da ženske o ?tem precej bolj intenzivno razmišljajo, še posebej kot ženska in mama.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Corega Corega
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede