x
Vse kategorije
Corega Whitening tablete za čiščenje in beljenje proteze, 30 tablet
Corega Whitening tablete za čiščenje in beljenje proteze, 30 tablet
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Corega Whitening tablete za čiščenje in beljenje proteze, 30 tablet

Proizvajalec: Corega
Corega Corega Whitening tablete za čiščenje in beljenje proteze so čistilne tablete namenjene natančnemu čiščenju vaše proteze.
Cena: 6,49 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Corega Corega Whitening tablete za čiščenje in beljenje proteze so čistilne tablete namenjene natančnemu čiščenju vaše proteze.

Vsebuje posebej formuliran kislinsko-encimski kompleks, ki temeljito očisti ostanke hrane, nečistoče ter tudi najtrdovratnejše obloge na vaši protezi. Efektivnost čiščenja je tako velika, da je proteza temeljito očiščena že po treh minutah.

Corega Corega Whitening tablete vplivajo tudi na razrast bakterijskih kultur - 99,9 % le-teh je odstranjenih, posledično je tudi problem z zadahom manjši.

Corega Corega Whitening tablete so učinkovit medicinski pripomoček, ki pripomore k nežnemu čiščenju trdovratnih oblog na zobnih protezah, saj so zobne proteze pogosto do nekajkrat mehkejše od zobovine. Prav ta krhkost daje zobem izredno izpostavljenost zobnim bakterijam, ki se lahko "vgnezdijo" na predele poškodovane proteze.

Prav to je lahko posledica čiščenja protetičnih vstavkov, ko lahko z drgnjenjem z zobno pasto, ki je lahko tudi zelo abrazivna povzročimo poškodbe mikro tipa na površini zobne proteze. Ravno te poškodbe ustne proteze so kakor nalašč za razrast bakterijskih kultur, ki se v ustni votlini prekomerno razrastejo ter povzročajo pnadalnje probleme. Corega Corega Whitening tablete tako omogočajo inovativno ter hitro čiščenje in beljenje takšnih zobnih protez in pogosto celo bolje očistijo površino zobne proteze kot pa to naredimo z drgnjenjem z zobno ščetko, ki lahko protezo poškoduje.

Prednosti Corega Corega Whitening tablet

  • odstranitev kar 99,9 % bakterijskih kultur, ki se nahajajo na protezi
  • odstranjevanje neprijetnega zadaha
  • ohranjanje beline zob
  • enostaven postopek uporabe ter varna uporaba

Uporaba Corega Corega Whitening tablet

  • Pripravite si kozarec tople vode, voda naj ne bo prevroča. Vode naj bo ustrezno dovolj, da prekrije celotno ali delno protezo, ki jo želite očistiti.
  • dodajte eno Corega Corega Whitening tableto
  • po namakanju 3-5 minut protezo odstranite ter dobro oščetkajte z nežno ščetko, ki ne poškoduje površine same proteze.
  • Protezo nalahno izperite s toplo vodo in posrbite, da ne bo na njej ostankov raztopine.

Opozorila ob uporabi tablet Corega Whitening

Tablet oz. raztopine ne dajajte v usta.
Ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino.
Čistilne raztopine ne pijte oz. je ne uporabljajte kot ustno vodo.
Po uporabi tablet ali raztopine se ne dotikajte ust ali oči.

škodljivo pri zaužitju. Močno draži oči. Vsebuje encim. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Po uporabi si temeljito umijte roke.

PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo več minut. Odstranite kontaktne leče, če so prisotne in če jih je lahko odstraniti. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: posvetujte se z zdravnikom. Hraniti izven dosega otrok in tistih, ki lahko po naključju zaužijejo tableto ali raztopino.

PRI ZAUŽITJU: Obrnite se na Center za zastrupitve ali na zdravnika. Če se pojavi draženje: prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Vsebino odvrzite med gospodinjske odpadke.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Vodna terapija

Ledeni obkladki prinesejo takojšnje olajšanje, na dolgi rok pa priporočamo izmenično kopanje v vroči in mrzli vodi. (Sedeča kopel, pri kateri so stopala v mrzli vodi, zadnjica pa v vroči, in nasprotno, je najboljše sredstvo za hemoroide, vendar si jo lahko večina privošči le v zdraviliščih, kjer imajo ustrezno opremo.) Druga možnost je topla kopel, ki ste ji dodali pol kilograma morske soli ali tri do štiri kapljice eteričnega olja ciprese inI ali kamilice. V kopeli ostanite do 10 minut.

Zeliščna medicina

Vene, ki silijo iz zadnjika, namažite z mazilom iz navadne potonike, vene v zadnjiku pa oskrbi te s potonikinimi svečkami. Če hemoroidi krvavijo, uporabite mazilo iz virginskega nepozebnika. Druga učinkovita ze!iščna mazila so še mazila iz ognjiča, šentjanževke, lopatičaste zlatice (navadne lopatice), navadnega gabeza, navadnega divjega kostanja in rmana. Rman lahko uporabite kot obkladek ali pa iz njega pripravite čaj.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.