Corega Zaščita dlesni pričvrstilna krema, 40 g

Corega Zaščita dlesni pričvrstilna krema velja za najnaprednejši kremni gel, ki je primeren za nego in intenzivno zaščito dlesni. Corega Zaščita dlesni pričvrstilna krema velja za najnaprednejši kremni gel, ki je primeren za nego in intenzivno zaščito dlesni.
545139 5174

Ocene in mnenja

Opis

Corega Zaščita dlesni pričvrstilna krema velja za najnaprednejši kremni gel, ki je primeren za nego in intenzivno zaščito dlesni.

Corega Zaščita dlesni pričvrstilna krema je kakor nalašč za intenzvno nego vaših dlesni, še posebej, če so te boleče in razdražene. Tako je privrstilna krema Corega kakor nalašč primerna za sočasno nego in intenzivno zaščito dlesni.

Z uporabo Coregine inovativne formule je površina dlesni intenzivno zaščitena, draženje površine dlesni je zmanjšano, po določenem času pa povsem preneha. Po njeni zaslugi ste lahko ves dan brez skrbi. Corega pasta za pričvrščevanje in sočasno nego dlesni poskrbi za čvrsto prileganje zobne proteze, posledično pa tako dobro tesni, da prehod delcev hrane pod protezo praktično ni mogoč. Tudi na tak način se signifikantno prepreči draženje dlesni.

Uporaba zaščitne kreme Corega

Kremo Corega Zaščita dlesni za pričvrščevanje zobne proteze uporabite po priloženih navodilih in sicer nanesite le manjšio količino pričvrstilne kreme, ki jo enakomerno nanesite na površino zobne proteze. Po potrebi povečajte količino kreme, če je to potrebno - vedeti je potrebno le, da prevelika količina Corega pričvrstilne kreme ne nudi optimalne uporabniške izkušnje. Morda bo potrebnih več poizkusov, preden boste ugotovili, koliko kreme potrebujete.

Za dobro pričvrstitev proteze kremo nanesite enkrat dnevno, več ponavadi ni potrebno. Če potrebujete več nanosov na dan, se posvetujte z vašim zobozdravnikom.

Potek uporabe pričvrstilne kreme Corega

- zobno protezo pred pričetkom nanosa pričvrstilne kreme dobro očistite ter odstranite vse nečistoče

- kremo nanesite v obliki krajših nanosov preko celotne proteze, saj se le tako krema optimalno razporedi po celotni površini

- Splaknite usta, preden vstavite protezo ter nato le-to pritisnite na ustrezno mesto v ustni votlini

Odstranjevanje zobne proteze

Usta poplaknite z vodo, nato protezo z rahlimi premiki odstranite iz ustne votline.
S toplo vodo in mehko krtačko odstranite preostanek kreme s proteze in iz ust.

Da bi protezo negovali in ohranjali v optimalnem stanju le-to dobro očistite s pomočjo Coreginih čistilno dezinfekcijskih tablet, ki jih najete spodaj.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pik klopa

Klopa ne odstranjuj mo na silo, ker bomo pri tem odtrgali samo njegov zadnji del, klopova glava z rilcem pa bo ostala v koži, kar lahko povzroči gnojenje.

Preden se klopi pritrdijo, iščejo primerno mesto na telesu, zato ni nujno, da bodo že pritrjeni.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Corega Corega
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja