COVI-SEPT specializirano razkužilo za dezinfekcijo rok, 50 mL
COVI-SEPT specializirano razkužilo za dezinfekcijo rok, 50 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

COVI-SEPT specializirano razkužilo za dezinfekcijo rok, 50 mL

Proizvajalec: FrezyDerm
Izdelek je namenjen za redno uporabo in v medicinske namene.
Cena: 7,75 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenrazkuževanje
Tip izdelkarazkužilo

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Pozor: varnostni list dosegljiv na povezavi spodaj

Pred uporabo je priporočljivo natančno prebrati etiketo in upoštevati navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka so navedene v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Specializirano razkužilo v tekočini je primerno zlasti za kirurško ter redno dezinfekcijo rok. Priporočljivo zlasti za uporabo v zdravstvenih ustanovah, živilski industriji, komunalnih objektih, saj je v teh potrebno vzdrževati še posebno stroge higienske standarde.

Razkužilo v tekočini je primerno tako za industrijsko kot tudi za domačo uporabo.

Namnjeno za razkuževanje prostorov ter opreme, ki nima stika z živili.

Razkužilno sredstvo Covi-sept je primerno tako za redno kot tudi medicinsko  uporabo. 

Uporaba

Čiščenje rok - Pred uporabo razkužilnega sredstva je potrebno roke umiti in osušiti, nato pa nanje nanesti 3 mL razkužila v tekočini, kar predstavlja približno 1-2 razprška. (čas stika: 30 sek).

Kirurška dezinfekcija rok - Roke je potrebno očistiti s  6–9 mL izdelka (čas stika: 3 min).

Dezinfekcija površin - Preprosto nanesite ali popršite površino z razkužilnim sredstvo ter počakajte, da se osuši (čas stika: 30 sek). 

Priročna embalaža izdelka zagotavlja, da imate lahko razkužilo pri roki ob vsakem času, saj je izredno primeren tako za uporabo v službi, pri športanju, v avtu, pisarni in tvoji nepogrešljiv dodatek v vsaki torbi ali torbici.

Opozorilo! Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Izdelek je potrebno hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči zaspanost oz. omotico.

Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok. Ne vdihavati meglice ali hlapov. Nositi zaščitne rokavice ali zaščito za oči/obraz. Pri zaužitju spirati usta/piti čim več vode. Pri stiku z očmi/sluznico previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. V primeru težav poiskati zdravniško pomoč. Odstraniti vsebino in posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Ženska po umetni oziroma spontani prekinitvi nosečnosti

Umetni splav ali umetna prekinitev nosečnosti Je medicinski poseg, ki se opravi na zahtevo nosečnice in je eden od pogostejših in varnejših medicinskih posegov. Število umetno prekinjen ih nosečnosti v zadnjih dvajsetih letih pri nas upada. V Sloveniji se umetno prekinitev nosečnosti opravi na zahtevo nosečnice do 10. tedna nosečnosti (šteto od prvega dne zadnje menstruacije). o prekinitvah po 10. tednu nosečnosti pa na prošnjo nosečnice odloča pristojna komisija (komisija za umetne prekinitve nosečnosti in sterilizacije). Izbira metode, s katero umetno prekinemo nosečnost, je odvisna predvsem od trajanja nosečnosti. Ločimo kirurško metodo in metodo umetne prekinitve nosečnosti z zdravili.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenrazkuževanje
Tip izdelkarazkužilo

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.