Cucelj za stekleničko 1

Ortodontska duda za pravilen razvoj čeljusti, Ortodontska duda za pravilen razvoj čeljusti,
1258 1258

Ocene in mnenja

Opis


Ortodontska duda je anatomsko oblikovana tako, da s svojo obliko krepi in širi prostor čeljusti in omogoča, da se obenem naredi dovolj prostora za rast zob. Zato jo zobozdravniki priporočajo, za razliko od okrogle dude, katere daljša uporaba škoduje za razvoj čeljusti.

Originalna NUK duda pri pravilnem razvoju ustne votline oz. čeljusti, kar je s proučevanjem in dolgoletno prakso neizpodbitno potrjeno. Vse NUK dude imajo ventil, ki izenačuje razliko pritiska zraka, ko otrok pije iz stekleničke. Zrak izhaja skozi ventil na dudi in otrok pije brez težav, pogoltne manj zraka, ki je glavni vzrok prebavnih motenj. Mehurčki zraka ostanejo v steklenički, ne v otroškem trebuščku.

NUK dude za stekleničke se prodajajo v dveh velikostih – za dojenčke od 0 do 6 mesecev in od 6 mesecev naprej, tako da je njihova ortodontska oblika čim bolj prilagojena ustni votlini otroka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetje dojke

Vnetje dojke
Prvi znaki vnetja so boleči otrdeli deli na dojki, ki so na otip topli in tvorijo rdeče madeže. Včasih se pojavi tudi mrzlica in zelo visoka vročina. Zaradi vnetja lahko otečejo bezgavke pod pazduho.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuk Nuk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja