Cucelj za stekleničko 2

Ortodontska duda za pravilen razvoj čeljusti, Ortodontska duda za pravilen razvoj čeljusti,
1259 1259

Ocene in mnenja

Opis

Ortodontska duda je anatomsko oblikovana tako, da s svojo obliko krepi in širi prostor čeljusti in omogoča, da se obenem naredi dovolj prostora za rast zob. Zato jo zobozdravniki priporočajo, za razliko od okrogle dude, katere daljša uporaba škoduje za razvoj čeljusti.

Originalna NUK duda pri pravilnem razvoju ustne votline oz. čeljusti, kar je s proučevanjem in dolgoletno prakso neizpodbitno potrjeno. Vse NUK dude imajo ventil, ki izenačuje razliko pritiska zraka, ko otrok pije iz stekleničke. Zrak izhaja skozi ventil na dudi in otrok pije brez težav, pogoltne manj zraka, ki je glavni vzrok prebavnih motenj. Mehurčki zraka ostanejo v steklenički, ne v otroškem trebuščku.

NUK dude za stekleničke se prodajajo v dveh velikostih – za dojenčke od 0 do 6 mesecev in od 6 mesecev naprej, tako da je njihova ortodontska oblika čim bolj prilagojena ustni votlini otroka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetje dojke

Koga lahko prizadene?
Pri okoli 1 do 5 odstotkih vseh žensk se vnetje dojke pojavi takoj po porodu. Le redko se bolezen ne pojavi v povezavi z nosečnostjo in porodom, in sicer zaradi poškodb prsi, ki 50 nastale zaradi udarca ali sunka.

Pri ženskah, ki dojijo, 50 povzročitelji skoraj vedno bakterije, ki pridejo v telo skozi majhne razpoke v koži. Bolezen je mogoče ob pravočasnem zdravljenju dobro ozdraviti, sicer se lahko pojavijo kronično vnet gnojni abscesi.

Pri starejših ženskah je vnetje dojke lahko prvi znak za resno bolezen, zato se predlaga takojšen pregled.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuk Nuk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja