CuraKid otroška zobna ščetka

Ultrafine ščetine,ki zagotavljajo mehkobo in veliko moč čiščenja. Ultrafine ščetine,ki zagotavljajo mehkobo in veliko moč čiščenja.
572888 840

Ocene in mnenja

Opis

Ultrafine ščetine zagotavljajo mehkobo in veliko moč čiščenja. Več kot 3000 ščetin na majhni ščetkini glavi omogoča temeljito in previdno odstranjevanje zobnega plaka. Zobje so čisti, dlesni pa ostanejo zdrave.

Prednosti zobne ščetke CURAkidotrok se že od začetka navadi na mehke ščetine, zato bo pozneje redko uporabljal trde zobne ščetke.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Motnje menstruacije

Stalne krvavitve, ki niso odvisne od cikla
Krvavitev, ki traja več kot 14 dni in ni povezana s ciklom, nastane zaradi organskih vzrokov. Sem sodijo miomi, polipi, nevarno vnetje maternice, rak na maternici ali jajčnikih. Povzročijo pa jih lahko tudi spontani splav, izvenmaternična nosečnost ali kontracepcija s pomočjo materničnega vložka. Diagnozo postavi zdravnik s pomočjo ultrazvoka ali s kiretažo maternice in se pri zdravljenju orientira po povzročitelju stalne krvavitve. Včasih je mogoče krvavitve ozdraviti s pomočjo hormonov, kot je na primer estrogensko-gestagenska terapija.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Curaprox Curaprox
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja