Curaprox CMPH 201 ortopedska otroška duda s trakom

Curaprox CMPH 201 je ortopedka duda, ki jo uporabljajo otroci do 7. meseca starosti.
478423 19652

Ocene in mnenja

Opis

Curaprox CMPH 201 je ortopedka duda, ki jo uporabljajo otroci do 7. meseca starosti.

Curaprox CMPH 201 je patentirana medicinska duda, ki ga je oblikoval Herbert Pick z namenom zdravega razvoja otrokovih čeljusti in zob. Duda je oblikovana ortopedsko njena oblika pa je prilagojena zgradbi otroških ust. Njene prednosti so, da se otrok lahko izogne uporabi ortodontskega aparat, odpraviti je mogoče čeljustne nepravilnosti ob enem pa ne povzroča neprijetnega pritiska na čeljustni lok.
Sesalni del dude Curaprox CMPH 201 je narejen iz enega kosa silikonskega materiala; ščit dude pa je ustrezno odmaknjen od spodnje čeljusti - le tako namreč ne ovira njenega razvoja.
Curaprox CMPH 201 je hipoalergen (ne povzroča alergij) otroci pa dudo obožujejo.
Curaprox CMPH 201 in njegova zasnova sta certificirana z ustreznim certifikatom!

Pakiranje: 

enojno pakiranje, duda s trakom, velikost 1

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Palpitacije, ki vzniknejo v preddvorih in so redne, so včasih neprijetne, vendar običajno neškodljive. Povzročajo lahko vrtoglavico, včasih pa celo izgubo zavesti.

Hitremu nerednemu srčnernu utripu pravimo migetanje (fibrilacija). Če izvira v preddvorih, sicer ne pomeni takojšnjega ogrožajočega stanja, vendar je neprijetno in zahteva ustrezno obravnavo ter zdravljenje. Preddvorno migetanje (atrijska fibrilacija) je najpogostejši vzrok za občutke nerednega utripanja srca.

SRČNO POPUŠČANJE

Akutno srčno popuščanje se razvije nenadoma, pogosto kot posledica srčnega infarkta, in lahko ogroža bolnikovo življenje. Do kroničnega srčnega popuščanja pa pride postopno zaradi nezadostne prekrvitve srčne mišice ob bolezni venčnih žil ali zaradi črpanja krvi proti uporu ob previsokem krvnem tlaku.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Curaprox Curaprox
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja