x
Vse kategorije
Curaprox CPS Perio interdentalna ščetka, 5 ščetk + držalo
Curaprox CPS Perio interdentalna ščetka, 5 ščetk + držalo
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Curaprox CPS Perio interdentalna ščetka, 5 ščetk + držalo

Proizvajalec: Curaprox
Curaprox CPS Perio interdentalna ščetka, 5 ščetk + držalo je inovativen nov proizvod, primeren za ščetkanje večjih medzobnih prostorov, še posebej pri zalivkah, kronah in mostičkih.
Cena: 7,52 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Namen medzobno čiščenje
Tip izdelka interdentalna ščetka, medzobna ščetka

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Curaprox CPS 405 Perio interdentalna ščetka, 5 ščetk + držalo je inovativen nov proizvod, primeren za ščetkanje večjih medzobnih prostorov, še posebej pri zalivkah, kronah in mostičkih.

Prednost Perio ščetk je predvsem v tem, da je čiščenje z njimi v pravi užitek, čiščenje je izrazito temeljito ter prijetno. To je še posebej pomembno pri čiščenju večjih medzobnih prostorov ter izpostavljenih medzobnih kotičkov.

Ker je nošenje zobnega aparata pogosto malce boleče, redno čiščenje pa nuja je temeljitost čiščenja predvsem pa nežnost izrednega pomena. Tako dlesnim in druhim predelom ustne votline ne povzročate dodatnih bolečin.

Karakteristike Curaprox CPS 405 Perio medzobnih ščetk

• serija perio je nadaljevanje serije prime
• trpežno žično jedro je iz legiranega kirurškega jekla in ne vsebuje niklja
• mehke, goste in dolge ščetine odlično očistijo medzobni prostor
• primerne so tudi za čiščenje fiksnega ortodontskega aparata

Uporaba Perio medzobne ščetke je povsem preprosta - medzobno ščetko ustrezne velikosti potisnite v medzobni prostor ali porstor med zobmi in aparatom ter le-to izvlecite. Tako na nežen a efektiven način odstranite vse morebitne nečistote na površini aparata in zob.

Sestava Curaprox CPS 405 Perio ščetk

Ščetke so sestavljene iz dolgih in nežnih ščetin ter kirurščega jeklenega jedra pod imenom Cural. Jedro je zelo nežno, trpežno in omogoča enostavno fleksijo. Ker ne vsebuje niklja lahko izdelek s pridom uporalbjajo tudi vsi tisti, ki so izpostalvjeni alergijam.

Kaj pakiranje Curaprox CPS 405 Perio vsebuje?

5 interentalnih ščetk

1 držalo UHS 451 iz plastičnega materiala

Pravilno čiščenje zob s Curaprox medzobno ščetko

Da bi bilo čiščenje zob s Curaprox ščetko pravilno in temeljito, je nujno, da izberete sprva primerno zobno ščetko ustrezne velikosti. Čiščenje je temeljito le, če s pomočjo ščetin zapolnite celoten medzobni prostor.

  1. ščetko nastavite poševno glede na dlesen in sicer na vhod v medzobni prostor
  2. poiščite optimalni kot vstavljanja zobne ščetke ter ščetko nežno vstavite do polovice medzobnega prostora
  3. ščetko nato nagnite k dlesni in jo potisnite do konca v medzobni prostor
  4. nežno izvlečite interdentalno ščetko
  5. izperite ustno votlino, ko ste očistili vse medzobne prostorčke ter jo sperite z ustno vodico

Po uporabi ščetko vedno umijte in po potrebi razkužite. Pustite, da se ščetka dobro posuši. Ščetko zamenjajte po maksimalno 15 dneh uporabe z namenom vzdrževanja čistoče in higiene.

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

»Tudi če ste sovražili ure telovadbe v šoli in prej nikoli niste telovadili, ni prepozno za začetek. Ljudje, ki preidejo iz telesne neaktivnosti v rahlo telesno vadbo, pridobijo največ,« poudarja dr. Nied. »Zelo tudi koristi, če dodamo nekaj vadbe za krepitev moči,« pravi.

»Po 50. letu starosti se mišična moč zmanjša za 15 odstotkov na desetletje, po 70. letu pa za 30 odstotkov na desetletje. Toda z vzdržljivostno vadbo lahko pridobimo 25 do 100 odstotkov nekdanje moči ali še več.«

»Premalo poudarjamo pomen telesne dejavnosti za starejše, da ostanejo zdravi, aktivni in neodvisni,« pravi geriatrinja dr. Sonia Sehgal, asistentka na Oddelku interne medicine Univerze Kalifornija v Irwinu. »Obstaja množica čudovitih koristi in dobro je vedeti, da se vam ni treba znojiti v dolgi naporni vadbi, preteči maraton ali hoditi v telovadnico ob petih zjutraj, da bi pridobili te koristi.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Namen medzobno čiščenje
Tip izdelka interdentalna ščetka, medzobna ščetka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.