Curaprox Enzycal ZERO zobna pasta, 75 mL

Curaprox Enzycal ZERO je Izjemno blaga zobna pasta, primerna za uporabo med homeopatskim zdravljenjem. Curaprox Enzycal ZERO je Izjemno blaga zobna pasta, primerna za uporabo med homeopatskim zdravljenjem.
510475 25324

Ocene in mnenja

Opis

Curaprox Enzycal ZERO je Izjemno blaga zobna pasta, primerna za uporabo med homeopatskim zdravljenjem in za ljudi, ki izvrstno mehansko obvladujejo zobne obloge.

Curaprox Enzycal ZERO zobna pasta vsebuje laktoperoksidazni sistem – encime, ki spodbujajo naravno zaščitno funkcijo sline in spodbujajo njen pretok.
Skupaj s fluoridi zagotavlja dodatno podporo zaščiti pred kariesom.

Curaprox Enzycal ZERO  zobna pasta ne vsebuje penilca SLS oz. natrijevega lavrilsulfata – ta detergent/penilo namreč izsušuje ustno sluznico. Izsušena ustna sluznica pa je lahko vzrok za pogostejši pojav aft.

SLS tudi precej skrajša učinkovitost klorheksidina, zato so paste Enzycal primerne za uporabo ob predpisani terapiji s klorheksidinom (pripravki Curasept) – pri dentalnih težavah obzobnih tkiv, pri uporabnikih ortodontskih aparatov, po operativnih posegih na zobeh in obzobnih tkivih.

Ostale karakteristike Curaprox Enzycal ZERO

Ne vsebuje fluoridov
NE vsebuje olja mete
Nizka abrazivnost: RDA 30

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Curaprox Curaprox
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov