Curaprox Hydrosonic smart BIW259 nastavek za zobno ščetko, 2 nastavka

Curaprox Hydrosonic smart BIW259 nastavek je namenjen za uporabo z vrhunsko Curaprox Hydrosonic zobno ščetko. Curaprox Hydrosonic smart BIW259 nastavek je namenjen za uporabo z vrhunsko Curaprox Hydrosonic zobno ščetko.
926515 2439

Ocene in mnenja

Opis

Curaprox Hydrosonic smart BIW259 nastavek je namenjen za uporabo z vrhunsko Curaprox Hydrosonic zobno ščetko.

Nastavek ima prijetno oblikovano zobno glavo, ki omogoča dober doseg ter čiščenje najbolj skritih predelov v ustih ter temeljito čiščenje zobne votline. Čiščenje in doseganje skritih kotičkov ustne votline je samo ena izmed predosti zobnih nastavkov.

Karakteristike Curaprox Hydrosonic smart BIW259

- glava vsebuje 1664 ščetin, ki nežno ščitijo površino zobovja

- premer ščetine znaša 0,15 mm

- ščetine na obodu zobnega nastavka so dolge 10 mm z namenom, da bolje očistijo rbove zob, dolžina notranjih ščetin je 9 mm.

Nastavek zaradi higieničnih namenov menjajte vsake 3 meseca ali po potrebi pri občtljivih zobeh še pogosteje. Prav tako so ščetine zobnega nastavka bolj obremenjene v primeru, da ščetkate zobovje s pritjenim zobnim aparatom. V tem primeru ščetkajte zobe bolj pogosto in sicer na vsake 7 do 8 tednov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ljubezen

Odnos v smislu medsebojnega pogovora komaj kdaj zaživi in če, potem ob »posebnih« priložnostih, na primer po burnem prepiru, ob obletnici poroke ali morda na dopustu.

Psihoterapevti in raziskovalci odnosov imajo to nezmožnost izražanja in komunikacijski prepad, ki postaja vedno večji, za enega največjih dejavnikov tveganja v zvezah. »Ljubiti se« formulira frankfurtski partnerski terapevt Michael Lukas Moeller kot »razumeti se«. To pa pomeni biti razumljen in se razumljivo izražati, torej se znati dobro pogovarjati.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Curaprox Curaprox
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja