Curaprox SuperDuo komplet

<strong>V prodajni program Curaprox smo dodali izdelek/set SUPERDUO, ki združuje vse, kar potrebujemo za popolno obvladovanje zobnih oblog.<br></strong> V prodajni program Curaprox smo dodali izdelek/set SUPERDUO, ki združuje vse, kar potrebujemo za popolno obvladovanje zobnih oblog.
518247 2122

Ocene in mnenja

Opis

V prodajni program Curaprox smo dodali izdelek/set SUPERDUO, ki združuje vse, kar potrebujemo za popolno obvladovanje zobnih oblog.

Z zobno ščetko Curaprox, ki zaradi tankih in gosto vpetih ščetin očistimo do 70 % zobnih površin, tudi na težje dostopnih mestih, vendar pa brez ustrezno velike medzobne ščetke ne moremo doseči preostalih 30 % površin. Tako sta zobna in medzobna ščetka Curaprox pravi Superduo, ki zagotavlja 100 % očiščene zobe.

V paketu Curaprox SuperDuo prejmete v tem pakiranju poleg zobne ščetke še tri medzobne ščetke, držalo in pokrovček, cena pa je le minimalno višja, kot pri pakiranju posamezne ščetke.

Priloge

Dodatni opis

Naravni učinki
Ta večnamenska mazila delajo čudeže. Z eno potezo ustnice nahranijo, jih zaščitijo in zapolnijo.
Blagodejni učinki na kožo
Lepo zapolnjene in gladke ustnice se lahko pohvalijo s prozornim gloss učinkom. Na voljo v 3 odtenkih: Natural Cristal za naravni lesk, Rose Légendaire® za nežne rožnate odbleske in Chocolat Irisé za rahlo temnejši mavrični odblesk.
Vrhunske sestavine
Naravna kombinacija mangovega in afriškega masla (karité) ter olja sončnic in sladkega mandlja kožo intenzivno nahrani. Sončni filter s faktorjem ZF 15 in Vitamin E jo ščitijo pred vremenskimi vplivi. Predeli, zapolnjeni s pšeničnimi beljakovinami, dajejo prijeten učinek polnosti. Odbojni biserni delci z gloss učinkom pa ustnice rahlo obarvajo in napolnijo.
Ali je primerno zame?
Da, za vse starosti.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Za in proti cepljenju

Danes je na razpolago že vrsta metod, kako narediti cepivo in s tem ublažiti učinek povzročitelja. Nekatere se v njihovi virulenci lahko oslabi s segreva njem, druge se uničijo s formaldehidom. Virulenca se zmanjša tudi skozi tako imenovane prehode skozi tuje tkivo. To metodo je Pasteur uporabljal pri povzročiteljih stekline, ko je povečal viruse za določeno obdobje v živalskem tkivu (pri kokoših, kuncih, govedu) in ugotovil, da se je na takšen način agresivnost bistveno zmanjšala. Pogosto se imunsko reakcijo doseže tudi tako, da se ne vcepi cele bakterije, temveč le nesposobne razmnožene dele bakterijskih površin, na primer pri acelularnem cepivu oslovskega kašlja. Od leta 1981 so za nekatere prepa rate uporabljali genetske metode pri pripravi (na primer hepatitisu B) in inaktivacijo bolezenskih povzročiteljev.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Curaprox Curaprox
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja