CureSupport liposomal B-kompleks, 150 mL

CureSupport liposomal B-kompleks je inovativen liposmomski preparat oplemeniten s številnimi vitamini B kompleksa s prijetnim okusom ananasa. CureSupport liposomal B-kompleks je inovativen liposmomski preparat oplemeniten s številnimi vitamini B kompleksa s prijetnim okusom ananasa.
916528 12153

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

CureSupport liposomal B-kompleks je inovativen liposmomski preparat oplemeniten s številnimi vitamini B kompleksa s prijetnim okusom ananasa.

Vitamini B kompleksa so izrednega pomena za delovanje človeškega organizma.

Prednosti izdelka

 • primeren za vegetariansko usmerjene
 • ne vsebuje glutena
 • ne vsebuje sladkorjev
 • ne vsebuje GMO

Sestavine proizvoda CureSupport liposomal B-kompleks

B6, B12, niacin in tiamin prispevajo k izboljšanju oziroma k optimizaciji delovanja živčnega sistema.

riboflavin, niacin, pantotenska kislina ter folna kislina pripomorejo k zmanjševanju utrujenosti in izboljšanju dobre volje organizma

B6, B12 ter folat je skupina B vitaminov, ki v kombinaciji sinergistično pripomorejo k delovanju imunskega sistema. Imunski sistem in njegovo delovanje je pospešeno. Prav tako navedena skupina sestavin pripomore k regeneraciji pomembnega antioksidanta homocistein.

Biotin je pomemben element, ki ima splošno znano učinkovanje na same sluznice človeškega organizma, le-ta v kombinaciji z riboflavinom in niacinom pa pripomore k optimalnemu zdravju kože ter sluznic človeškega organizma.

Količinska sestava dopolnila

 • 5 mL liposomskega preparata vsebuje:
 • 1,1 mg B1 vitamina
 • 1,5 mg B2 vitamina
 • 16 mg niacina
 • 6 mg pantotenske kisline
 • 1,4 mg pantotenske kisline
 • 50 ug biotina
 • 400 ug folne kisline
 • 7,5 ug B12 vitamina
 • 10 mg inozitola
 • 2,5 mg PABA

Priporočeno odmerjanje prehranskega liposomskega preparata

Odmerite po 5 mL dnevno in sicer do 1 krat na dan. Liposomsko tekočino, ki jo odmerite lahko pripravite v kozarcu vode ali vam najljubšega soka. Tekočina ne sme biti vroča, saj liposomi pri povišani temperaturi razpadejo.

Informacije o alergenih

Izdelek vsebuje sojin lecitin - to je potencialen alergen, ki pa ni pripralvjen iz gensko spremenjenih organizmov.

Izdelek vsebuje tudi 2,8 % alkohola.

Priloge

Dodatni opis

O vitaminih pomembnih za človeški organizem

Vsi vitamini so bistvena hranila za človeško telo in čeprav so nekateri vitamini sintetizirani v človeškem telesu, produkcija ni dovoljšnja, da ohranjajo optimalno zdravstveno stanje. Druge pomembne molekule prehranskega dopolnila so še: holin, paramino benzojska kislina in inositol.

Liposomalni kompleks vitamina B pomaga povečati dnevni vnos vitaminov B skupine. B-vitamini so vključeni v številne vrste interakcij živčnega sistema, med drugim pa so tudi zelo pomembni za produkcijo krvnih celic. Poleg tega so B vitamini pomembni za oskrbo z energijo v telesu in za presnovo ogljikovih hidratov v prebavnem sisteu. B-vitamini so kot skupina vitaminov zelo pomembni za skoraj vse pretvorbe, ki se dogajajo v organizmu, povezane s krvjo, presnovo, živčnim sistemom in porabo energije iz hrane.

B-vitamini so izrednega pomena za telo, zato je potrebno jesti uravnoteženo in zdravo prehrano (bogato z vitaminom B). Ker je dandanašnja prehrana pogosto neuravnotežena, pa je vitamine potrebno redno nadomeščati.

 

 

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Sem tako kot sem

Optimizem ohranja pri mladosti
Kozarec, ki je napolnjen do polovice, lahko vidimo kot na pol prazen ali na pol poln. V prvem primeru bo nastopil strah oziroma se bo pojavila skrb, da preostale količine kmalu ne bo več dovolj. Pojavilo se bo vprašanje, kje in kako kozarec ponovno napolniti. Kdor vidi kozarec na pol poln, bo ostal miren in imel občutek, da je sicer že nekaj porabil, a ima še dovolj rezerv. Boječ človek bo gotovo potreboval več energije in bo pogosto segal po kozarcu - dokler ne bo dejansko sedel pred praznim. Kot je pokazalo veliko raziskav, se da ta pogosto citiran primer prenesti tudi na ravnanje z življenjsko energijo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: CureSupport CureSupport
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja