CureSupport liposomal B12 vitamin, 60 mL

CureSupport liposomal B12 vitamin je inovativno prehransko dopolnilo, ki omogoča boljšo absorbcijo ter večjo biološko uporabnost. CureSupport liposomal B12 vitamin je inovativno prehransko dopolnilo, ki omogoča boljšo absorbcijo ter večjo biološko uporabnost.
919641 13355

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

CureSupport liposomal B12 vitamin je inovativno prehransko dopolnilo, ki omogoča boljšo absorbcijo ter večjo biološko uporabnost. Liposomski preparat je slajen s sladilom, ki ne povzroča kariesa (ksilitol), dodana pa mu je še prijetna aroma po marelici in dišeči vaniliji.

Vitamin B12 v tem izdelku je vgrajen v liposome. Liposomi so majhne lipidne globule, ki se naravno ustvarijo, ko se voda zmeša z lecitinom, sestavino sojinih zrn. Liposome telo zlahka absorbira. Ko je vitamin B12 raztopljen v vodi in zmešan z lecitinom, je vitamin B12 enkapsuliran z liposomi. Rezultat je izboljšana absorpcija vitamina B12 v krvi.

Vitamin B kompleksa - B12 je izrednega pomena za delovanje človeškega organizma.

Vitamin B12 prispeva k normalni funkciji živčnega sistema, pripomore pri imunskemu sistemu in vodi k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin B12 je del kompleksa vitaminov B. Tako kot drugi vitamini B tudi B12 vitamin prispeva k normalizaciji energetskega metabolizma.

Pomembna je tudi presnova homocisteina, ki se s pomočjo tega pomembnega vitamina uspešno regenerira. Njegovo pomanjkanje vodi v številne težave.

Prednosti izdelka

  • primeren za vegetariansko usmerjene
  • ne vsebuje glutena
  • ne vsebuje sladkorjev
  • ne vsebuje GMO

Sestavine proizvoda CureSupport liposomal B12 vitamin

B12 vitamin v obliki liposomskega kompleksa

Količinska sestava dopolnila

2 mL liposomskega preparata vsebuje:

2000 ug B12 vitamina  (80000% priporočenega dnevnega vnosa)

Priporočeno odmerjanje prehranskega liposomskega preparata

Pred uporabo liposomski preparat dobro pretresite, da se vse sestavine homogenizirajo.

Odmerite po 2 mL dnevno in sicer do 1 krat na dan. Liposomsko tekočino, ki jo odmerite lahko pripravite v kozarcu vode ali vam najljubšega soka. Tekočina ne sme biti vroča, saj liposomi pri povišani temperaturi razpadejo.

Rok uporabnosti: do 2 meseca po odprtju; hladilnik. 

Hraniti izven dosega otrok.

Informacije o alergenih

Izdelek vsebuje sojin lecitin - to je potencialen alergen, ki pa ni pripralvjen iz gensko spremenjenih organizmov.

Opozorilo: Prekomerna uporaba ksilitola ima lahko odvajalni učinek.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Sin: »Je pomembna, ja. Moti me tole: kadar bi morala nekaj narediti, pa nama ne uspe, se takoj pojavi tisti predsodek, da tudi naslednjič ne bo nič drugače. Na primer pravilo, da je treba narediti domače naloge, preden greva za računalnik. Če tega enkrat nisva storila, nama mama naslednjič sploh ne verjame, da sva res najprej naredila domače naloge in šele potem šla za računalnik, ne verjame nama, da bova res najprej naredila domače naloge.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: CureSupport CureSupport
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja