CureSupport liposomal Glutation (GSH), 100 mL

CureSupport liposomal Glutation je inovativen liposomski preparat oplemeniten z visoko vsebnostjo glutationa z namenom boljše in hitrejše absorbcije v organizem. CureSupport liposomal Glutation je inovativen liposomski preparat oplemeniten z visoko vsebnostjo glutationa z namenom boljše in hitrejše absorbcije v organizem.
929557 13497

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

CureSupport liposomal Glutation je inovativen liposomski preparat oplemeniten z visoko vsebnostjo glutationa z namenom boljše in hitrejše absorbcije v organizem.

Glutation je žveplova spojina (vsebuje kemijsko skupino SH) kar rezultira v rahlo neprijetnem okusu in vonju. To naj vas ne odžene, saj lahko ta liposomski preparat zmešate v prehrano/sok, ki vonj po glutationu zamaskira.

Prednosti izdelka

  • primeren za vegetariansko usmerjene
  • ne vsebuje glutena
  • ne vsebuje sladkorjev
  • ne vsebuje GMO

Sestavine proizvoda CureSupport liposomal Glutation

Glutation

Količinska sestava dopolnila

5 mL liposomskega preparata vsebuje:

450 mg glutationa

Priporočeno odmerjanje prehranskega liposomskega preparata

Odmerite po 5 mL dnevno in sicer do 1 krat na dan. Liposomsko tekočino, ki jo odmerite lahko pripravite v kozarcu vode ali vam najljubšega soka. Tekočina ne sme biti vroča, saj liposomi pri povišani temperaturi razpadejo.

O glutationu in njegovem pomenu za človeški organizem

Glutation je najpomembnejša spojina žvepla v našem telesu, ki jo naše telo proizvaja iz aminokislin: glicin, glutamin in cistein. 

Informacije o alergenih

Izdelek vsebuje sojin lecitin - to je potencialen alergen, ki pa ni pripralvjen iz gensko spremenjenih organizmov.

Izdelek vsebuje tudi 2,8 % alkohola.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Seneni nahod

Koga lahko bolezen prizadene?
Seneni nahod izzove sezonsko pojavljanje cvetnega prahu: drobcenih, s prostim očesom komaj vidnih delcev peloda. Vendar cvetni prah kot tak ni vzrok za neprijetne simptome, temveč sprožijo reakcijo imunskega sistema določeni beljakovinski deli cvetnega prahu. Pri nekaterih ljudeh lastna telesna obramba reagira na same po sebi neškodljive snovi (alergeni) kot na parazite. Že ob prvem stiku s snovjo nastanejo protitelesa (senzibilizacija). Ob ponovnem stiku se sproži napad imunskega sistema, pri katerem se med drugim sproščajo povečane količine histamina. Ta pomembni hormon izzove vnetje, ki vodi do nadležnih težav.

Zakaj pri nekaterih pride do tovrstne napačne regulacije in pri drugih ne, je še vedno predmet znanstvenih raziskovanj. Verjetna je dedna predispozicija. Tako se tveganje otrok, pri katerih sta oba starša alergika, giblje pri 50 odstotkih; če imata oba starša alergijo na cvetni prah, tveganje naraste na 70 odstotkov. Ali se bo predispozicija dejansko izrazila kot alergija, je odvisno med drugim tudi od dejavnikov okolja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: CureSupport CureSupport
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov