CureSupport liposomal Q10 koencim, 100 mL

CureSupport liposomal Q10 koencim je novo inovativno prehransko dopolnilo z visoko stopnjo absorbcije in visoko biološko razpoložljivostjo. CureSupport liposomal Q10 koencim je novo inovativno prehransko dopolnilo z visoko stopnjo absorbcije in visoko biološko razpoložljivostjo.
925322 13480

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

CureSupport liposomal Q10 koencim je novo inovativno prehransko dopolnilo z visoko stopnjo absorbcije in visoko biološko razpoložljivostjo. Liposomski preparat je slajen s sladilom, ki ne povzroča kariesa (ksilitol).

Koencim Q10 v tem izdelku je vgrajen v liposome. Liposomi so majhne lipidne globule, ki se naravno ustvarijo, ko se voda zmeša z lecitinom, sestavino sojinih zrn. Liposome telo zlahka absorbira. Ko je koencim Q10 raztopljen v vodi in zmešan z lecitinom, je Q10 posledično enkapsuliran z liposomi. Rezultat je izboljšana absorpcijaQ10 koencima v kri.

Prednosti izdelka

  • primeren za vegetariansko usmerjene
  • ne vsebuje glutena
  • ne vsebuje sladkorjev
  • ne vsebuje GMO

Sestavine proizvoda CureSupport liposomal Q10 koencim

Q10 koencim v obliki liposomskega kompleksa

Količinska sestava dopolnila

2.5 mL liposomskega preparata vsebuje:

100 mg koencima Q10.

Priporočeno odmerjanje prehranskega liposomskega preparata

Pred uporabo liposomski preparat dobro pretresite, da se vse sestavine homogenizirajo.

Odmerite po 2.5 mL dnevno in sicer do 1 krat na dan. Liposomsko tekočino, ki jo odmerite lahko pripravite v kozarcu vode ali vam najljubšega soka. Tekočina ne sme biti vroča, saj liposomi pri povišani temperaturi razpadejo.

Rok uporabnosti: do 2 meseca po odprtju; hladilnik. 

Hraniti izven dosega otrok.

Informacije o alergenih

Izdelek vsebuje sojin lecitin - to je potencialen alergen, ki pa ni pripralvjen iz gensko spremenjenih organizmov.

Opozorilo: Prekomerna uporaba ksilitola ima lahko odvajalni učinek.

Priloge

Dodatni opis

Q10 koencim in njegove zasluge v organizmu

Q10 koencim je pomembna molekula, ki se že naravno nahaja v človeškem organizmu - tam je zaslužna za proizvodnjo energije za rast in vzdrževanje celic. Koencim Q10 je naravno na voljo v mitohondriji, ki proizvajajo energijo v celicah.

Q10 koencim se nahaja predvsem v tkivih, ki so visoko aktivna - prav zaradi tega veliko Q10 koencima najdemo v srčni mišici in vseh skeletnih mišicah.

Težava: količina Q10 koencima se z leti zmanjšuje, zato je nadomeščanje te pomembne molekule nujno. Q10 je koencim, ki ga zna človeški organizem proizvesti sam, vendar le-ta tekom staranja ne nastaja v zadostni količini.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: CureSupport CureSupport
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja