Dabur Herbal ayurvedska zobna pasta sveta bazilika, 100 mL

Ayurvedska zobna pasta sveta bazilika vsebuje kombinacijo ekstraktov svete bazilike, arabskega gumija in ostalih zelišč, ki ščitijo zobno sklenino pred oblogami. Ayurvedska zobna pasta sveta bazilika vsebuje kombinacijo ekstraktov svete bazilike, arabskega gumija in ostalih zelišč, ki ščitijo zobno sklenino pred oblogami.
477826 23754

Ocene in mnenja

Opis

Zobne obloge in zobni kamen povzročajo kup nevšečnosti, od neprijetnega zadaha, krvavečih dlesni do izpadanja zob.
Ayurvedska zobna pasta sveta bazilika vsebuje kombinacijo ekstraktov svete bazilike, arabskega gumija in ostalih zelišč, ki ščitijo zobno sklenino pred oblogami, zmanjšajo nalaganje zobnega kamna in nudijo popolno zobno zaščito. Sveta bazilika je naravna zaščita in preprečuje neprijeten zadah. Arabski gumi preprečuje krvavitve dlesni in nastanek paradontoze.

Vsebuje še ekstrakte arabske bertramke, španske češnje, lubje drevesa lodhre in klinčevec. Vsebuje 100 % naravne sestavine in je primerna za vegetarijance. Ne vsebuje fluora, umetnih barvil in konzervansov. Primerna za ljudi, ki se zdravijo homeopatsko.

O zobnih pastah Dabur!

Ayurvedske zobne paste Dabur so med našimi kupci doživele pozitivni odziv. Podjetje Dabur že 125 let razvija izdelke iz ayurvedskega področja. Vse sestavine v zobnih pastah so naravnega izvora. Podrobnejše informacije najdete v priponki, dodala pa bi, da sta dve (neem in sveta bazilika) primerni tudi pri homeopatskem zdravljenju

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dabur Dabur
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov