Damia pirin vzglavnik 50x70 cm

Damia pirin vzglavnik je vzglavnik namenjen vsem tistim, ki se ne zadovoljijo s sintetičnimi materiali pač pa so privrženci naravnega. Damia pirin vzglavnik je vzglavnik namenjen vsem tistim, ki se ne zadovoljijo s sintetičnimi materiali pač pa so privrženci naravnega.
531995 22884

Ocene in mnenja

Opis

Damia pirin vzglavnik je vzglavnik namenjen vsem tistim, ki se ne zadovoljijo s sintetičnimi materiali pač pa so privrženci naravnega.
Tako je Damia pirin vzglavnik narejen iz človeku prijaznega bombaža, ki nudi zračnost in zelo prijeten dotik. Pirin vzglavnik je namreč napolnjen s pirinimi oluščki (lupinice semen).

Damia pirin vzglavnik  ohranja svojo obliko, material pa je zračen in prijetno hlsaden. Oluščki v sami blazini namreč delujejo kot konvekcijski sistem, skozi katerega kroži zrak in se pri tem ohlaja!

Pirin vzglavnik tako omogoča splošno sprostitev, masažni učinek in občutek sproščenosti - zjutraj pa občutek spočitosti.
Oluščki pire v blazini povsem neboleče in nežno masirajo mišice vratnega dela hrbtenice in s tem pomagajo k boljši prekrvavitvi mišične strukture vratnega dela in ramenskega obroča.

Prednosti uporabe pirinega vzglavnika

- mišice vratu so relaksirane
- neprijetnosti kronične obrabe vretenc so minimalizirane
- pomoč pri glavobolih, bolečinah ter nespečnosti
- splošna sprostitev in udoben spanec

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Damia Damia
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede