Dansac GX-TRA Seal tesnilo z odprtino, 30 tesnil

Dansac GX-tra tesnila z odprtino so inovativna tesnila namenjena stomi, material pa je tako kakovosten, da preprečuje morebitno puščanje in iztekanje.
10710 10710

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Dansac GX-tra tesnila z odprtino so inovativna tesnila namenjena stomi, material pa je tako kakovosten, da preprečuje morebitno puščanje in iztekanje.

Dansac GX-tra tesnila so primerna rešitev v primeru, da je koža okrog stome nagubana, neravna in je ni mogoče enostavno oskrbeti. Tesnilo je mogoče prilagajati in sicer tako, da ustrezajo posameznim zahtevam. 

GX-tra tesnila je mogoče kombinirati s prilagoditvenimi dansac kremami in tesnilnimi sredstvi. Tako je mogoče, da s pomočjo Dansac oblog primerno poskrbite za kvalitetno oskrbo stome. 

Na voljo so različne velikosti odprtin in obročkov

Sestavine Dansac GX-TRA Seal tesnila

CMC, poliizobutilen, pektin, želatina in bombažna vlakna. Zaščitni ovoj je narejen iz polietilena in silikona. Debelina tesnila: 2,5 cm.

Lastnosti tesnila Dansac GX-TRA Seal

  • 2,5 mm debelina obroča
  • GX hidrokoloid z bombažnimi vlakni lahko pripomore k podaljševanju časa nošenja
  • Lahko se nanese neposredno na kožo ali na kožno pregrado
  • Na voljo v štirih velikostih

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hartmann Hartmann
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov