Darilni paket za odrasle A.Vogel

<p>Blagodejni učinek smrekovih vr&scaron;ičkov v različnih pripravkih je spoznanje, ki se prena&scaron;a skozi mnoge generacije člove&scaron;tva.</p>

Blagodejni učinek smrekovih vršičkov v različnih pripravkih je spoznanje, ki se prenaša skozi mnoge generacije človeštva.

495042 15677

Ocene in mnenja

Opis

Glavni učinkovini sta terpentinovo in eterično olje.

A.Vogel Sanatasapina bonboni vsebujejo izvleček smrekovih vršičkov ter so obogateni z vitaminom C iz acerole.
Sirup Santasapina je pridobljen iz stisnjenega soka in izvlečka svežih smrekovih vršičkov.


Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Začenjamo tretje leto druženja, v katerem šolar postaja pravi mladostnik in so zato delavnice zahtevnejše, namenjene srednješolcu. Naslednjih deset delavnic obravnava pripadnost kot eno od petih temeljnih potreb. Kot prvo izpostavljam mladostnikovo družino, ki potrebuje v letih njegovega osebnostnega zOl:enja še posebno pozornost. Mladostniku postaja družinski okvir preozek in iz družine vstopa v širše socialno okolje, a se vanjo še vedno vrača, saj ni dovolj zrel za samostojno življenje. Je pa na pol poti v zrelost, kar starši radi prezrejo in od njega še vedno pričakujejo naivno poslušnost. Na potezi naj bodo zato starši, ki ga nagovorijo k spreminjanju dosedanjih vedenjskih vzorcev.

Običajno je obratno, da mladostnik nagovarja starše in se starši upirajo njegovim zahtevam po samostojnosti. Šolar, ki je sodeloval v projektu prvi dve leti, ne bo imel težav, saj so ga dosedanje vsebine delavnic nagovarjale k samostojnosti in odgovornosti.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A.Vogel A.Vogel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja