Darilni paket za otroke A.Vogel

<p>Blagodejni učinek smrekovih vr&scaron;ičkov v različnih pripravkih je spoznanje, ki se prena&scaron;a skozi mnoge generacije člove&scaron;tva.</p>

Blagodejni učinek smrekovih vršičkov v različnih pripravkih je spoznanje, ki se prenaša skozi mnoge generacije človeštva.

487961 15676

Ocene in mnenja

Opis

GRLO, ŽRELO

Paket vsebuje

Santasapina bonboni
A.Vogel Salvia bonboni
Sirup Santasapina junior

Učinkovanje

- Spodbuja prebavo in vas vrne k dobremu počutju,
- A.Vogel Salvia bonoboni vsebujejo izvleček žajbla in medu ter so obogateni z vitaminom C iz acerole. Sestavine so odličnega okusa.
-Sirup Santasapina Junior je pridobljen iz stisnjenega soka in izvlečka svežih smrekovih vršičkov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Takrat se ga dotakne, mu ponudi robčke, če joka, in ga spodbuja k uvidu, da je sporazumni razhod prav tako rešitev. Najslabši izhod je zastoj oz. navidezna brezizhodnost, ki morda ponuja rešitev preko povratnih sporočil ostalih udeležencev v četrtem delu učne delavnice. V tem je prednost dela v skupini. Mentor naj bi prepoznal, za katerega od obrambnih mehanizmov gre, in z vmesnimi vprašanji obravnavanega napeljal, da bi prepoznal, kje je meja med njim in nasprotnikom. V pomoč naj bo plakat z geslom »Jaz sem jaz in ti si ti ... ti, ki je namenjen ozaveščenosti razmejevanja.

Ob zaključku interakcije sledi skupni pogovor in povratno poročanje članov skupine, saj se jih dogajanje običajno močno dotakne in ob tem podoživljajo lastne nerazrešene posle. Poskus se s tem sam po sebi prevesi v četrti del, saj se udeleženci že za tretji del posedejo v krog, stole pa namestijo na sredino kroga. Povratna sporočila so tako izdatna, da se mentorju ni treba mučiti s spodbujanjem in dodatnimi vprašanji. Obravnavanemu pomeni delo na sebi veliko olajšanje, ostalim pa je spodbuda, da bi se v nadaljnjih srečanjih morda usedli na vroči stol.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A.Vogel A.Vogel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja