Darphin aromatična nega z jasminom, 50 mL

Skrbno izbrana mešanica aromatičnih blažilnih esenc kožo mehča, hrani in gladi.<br> Skrbno izbrana mešanica aromatičnih blažilnih esenc kožo mehča, hrani in gladi.
598861 4690
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Aromatična nega za zrelo kožo.

Zelo koncentrirano olje izboljšuje tonus in elastičnost kože. Stimulira rast celic, jih obnavlja in naredi kožo bolj čvrsto.

Uporaba Darphin aromatična nega z jasminom

Izdelek uporabljajte zvečer, pred izbrano kremo za obraz, vendar po kompleksu za nego. Izdelek je dermatološko testiran.

Aktivne sestavine Darphin aromatična nega z jasminom

Esencialni vosek jasmina, eterična olja drevesa vrtnice in grenivke, olja semen maline in muškatne vrtnice ter olje avokada.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik z izločalno stomo

Spremljanje bolnika
Čeprav je stoma običajno trajno oz. kronično stanje, je potrebno njeno spremljanje ves čas trajanja. Zapleti stome se lahko pojavijo neposredno po operativnem posegu ali pa po več letih življenja z njo. Posebno pozornost je potrebno nameniti osnovni bolezni, zapleti le-tega so lahko povezani s stomo samo.
Možni zapleti in njihovo zdravljenje
Farmakološko zdravljenje je povezano z zapleti osnovne bolezni, ki se lahko kažejo na stomi npr. driska, zaprtje, krvavitev. Kirurška oskrba, npr. korekcija stome, je potrebna pri nekaterih zapletih, kot so: stenoza ali prolaps sto me , ugreznjenje stome. V nekaterih primerih, npr. fistule v okolici stome, brazgotine in neobvladljivo ugreznjenje stome, jo je potrebno prestaviti na drugo mesto. Prav tako potrebujejo bolniki kirurško oskrbo pri parastomalni kili, če je ta potrebna in možna.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja